Muzika

X Factor: Lukijan oduševio Lorin

X Factor: Lukijan oduševio Lorin
X Factor: Lukijan oduševio Lorin

Pete finalne večeri šoua "X Factor Adria" učesnike i publiku svojim nastupom obradovala je specijalna gošća, švedska pop pjevačica Lorin.

Pobjednica "Eurosonga" 2012. godine upoznala se i s takmičarima, a najviše joj se dopao Banjalučanin Lukijan Ivanović, s kojim se iza scene i slikala.

"Lukijan me oduševio. Pjeva iz srca i to se osjeća! Vjerujem da može da postane velika zvijezda", rekla je Lorin.

Ipak, nije bilo za sve veselo. Naime, nakon pete finalne večeri takmičenje je napustila grupa "4U".

Budući da su glasovi publike bili prilično izjednačeni između Harisa Ćate  i grupe "4U", Ćato je za konačnu odluku pjevao pjesmu Džastina Timberlejka "Cry Me A River", dok su djevojke iz grupe "4U", čija je članica i Vanja Mišić iz Banjaluke, izvele "When Love Takes Over", što se žiriju svidjelo, ali ne dovoljno i publici da bi odmah prošle dalje.

"Meni je ovo jako tužno. Ne znam nijednu žensku grupu od četiri devojke u regionu. Mogu da naprave grupu na Twitteru 'Kristinina suza'", rekla je Kristina Kovač.

Mala Ilma, koja se prošli put zamalo rasplakala zbog tehničkih  problema, ovaj put je imala priliku da ispravi taj peh i to pjesmom Dafi  "Mercy".

"Osim što tehnički odradiš pesmu, ti čitaš i misli, ja sam u prvom delu pomislila 'treba mi nešto življe' i  ti si odjednom krenula i zgrabila si me", rekla joj je Kovačeva.

Tamari Milanović žiri prognozira svjetski uspjeh 

Ivanović je odabrao numeru "Ludak kao ja", a Željko Joksimović ga je pohvalio kako je izveo njegovu pjesmu, istakavši da je to bilo smjelo izvođenje.

Haris Ćato, miljenik Emine Jahović, koji već dvije nedjelje ima problem s nogom, odabrao je pjesmu  Majkla Džeksona "Billie Jean".

"Pevao si moju omiljenu pesmu i otpevao si je tačno. Ali bio si malo mlak, verovatno zbog godina", zaključio je Joksimović. 

Makedonac Daniel Kajmakoski, mladić koji je za kratko vrijeme osvojio ženska srca i postao ponos ovog takmičenja, predstavio se pjesmom "Wake Me up", koju izvodi švedski DJ Avicii.

"Daniele, ne znam šta da kažem. Sve je savršeno, mnogo više mi se sviđa tvoje izvođnje od originala", istakao je Kiki Lesendrić.

Tamara Milanović nastupila je s pjesmom  "Umbrella" od Rijane i oduševila žiri, koji joj prognozira svjetsku karijeru, a Aleksa  Perović se predstavio velikim hitom Majkla Tela  "Ai Se Eu Te Pego". Aleksandra Brković je pokazala da se s pravom nalazi u ovom takmičenju.

Maid Hećimović se opet predstavio Čolinom pjesmom, ovog pita u pitanju je "Krasiva". Bend "Doktori", za koji je Emina rekla da su "opasni", izveo je  pjesmu  Džordža Majkla "Freedom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije