Muzika

Za svoj novi album N Sync saznali na Twitteru

Za svoj novi album N Sync saznali na Twitteru
Za svoj novi album N Sync saznali na Twitteru

Novi album slavnog boy benda "'N Sync", koji je nekada žario i palio pop scenom te imao ogroman broj fanova širom svijeta, pojavio se juče u prodaji na internetu.

Premda su mnogi njihovi obožavaoci iznenađeni ovom informacijom, ništa manje zatečeni nisu ni sami članovi ovog benda, koji takođe nisu apsolutno ništa znali o tome.

Vijest o najnovijem albumu pod nazivom "The Essential 'N Sync" i njegovoj prodaji objavila je radio-stanica Dirty Pop na Twitteru, putem kojeg je ovu novost saznao i nekadašnji član ovog benda Lens Bas, koji je na tom radiju domaćin dvočasovnog tok šoua.

"Obožavam kada te izdavačka kuća i ne obavijesti o tome da objavljuje novi album 'N Synca'", tvitovao je ironično pjevač.

Bas je kazao da niko od članova "'N Synca" nije ništa znao o albumu, pa ni on sam.

"Saznao sam putem Twittera. Na jednom disku su valjda svi hitovi, a na drugom je slučajni izbor pjesama koje smo radili za 'Ulicu Sezam' i 'Dizni'. Naša kuća nam čak nije ni rekla, nikome od nas", rekao je Bas za radio Dirty Pop, koji ga je kontaktirao jer je mislio da se bend ponovo okupio nakon nastupa na dodjeli nagrada "MTV Video Music Awards".

Kada je u pitanju novo izdanje, riječ je o dvostrukom albumu na kojem se, očekivano, nalaze najveći hitovi ovog benda, zatim prerađene verzije pjesama, ali i neke numere koje se ne nalaze na ranijim izdanjima benda.

Album je objavila kuća "Sony Legacy", a može se kupiti putem Amazona i servisa iTunes.

Na njemu se nalaze čak 34 pjesme, a među njima i "Tearin' Up My Heart," "Bye Bye Bye," "It's Gonna Be Me," "Pop," "Girlfriend," "Gone".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije