Muzika

Zabranjen album Jelene Karleuše

Zabranjen album Jelene Karleuše
Zabranjen album Jelene Karleuše

Prema saznanjima od albuma Jelene Karleuše o kojem se mjesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega zvijezda ratuje sa izdavačima.

Oni traže da sporne dijelove Jelena ili izbaci, ili ih prepjeva s novim i blažim stihovima.

- Jelena tvrdoglavo odbija da izmeni i jednu jedinu reč u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu - kaže izvor blizak JK.

Na albumu, koji nosi radni naziv „Diva DNA“, nalaziće se 10 pjesama, od kojih su dve balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Ali, kako saznajemo, problem je u ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

- Jedan od primera je rep pesma „Krimi rad“, u kojoj Jelena peva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promeni - naglašava izvor.

Oko JK su uvijek pometnja i ogromne turbulencije. Sumnjamo da će popustiti. Zasad najviše ispaštaju njeni fanovi koji su postali veoma nestrpljivi.

Jelenin PR: JK može da diktira uslove

- Jelena je završila pevanje u studiju i sad se radi postprodukcija. Ovo je album koji će zauvek promeniti tokove domaće estradne scene. Reč je o najboljoj produkciji dosad urađenoj na ovim prostorima! Krećemo sa snimanjem spotova i promotivnih fotografija. Sve vezano za izdavanje albuma će se uskoro rešiti. Jelena je jedna od najtiražnijih umetnika na Balkanu i u poziciji je da diktira svoje uslove - rekao je Karleušin PR Zoran Birtašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije