Muzika

Završen OK Fest

Završen OK Fest
Završen OK Fest

Treći i završni dan festivala za mlade “OK Fest“ (sinoć) su obilježili nastupi grupa “Električni orgazam“, “Darkwood Dub“ i “Hladno pivo“.

U dnevnom programu OK Festa nastupili bend “Štrajk“ i beogradska grupa “Ničim izazvan“, koja je rasplesala publiku u “OK kampu“ i zagrijala ih za završnicu festivala, prenosi RTRS.

U toku trajanja festivala u saradnji sa Operacijom Kino i Sarajevo Film festivalom u Sinema zoni prikazana su tri filmska ostvarenja: “Divlje priče“, “Golub sjedi na grani razmišljajući o postojanju“ i “Mostovi Sarajeva“.

U sklopu dnevnog programa festivala organizovane su i panel diskusije gdje je jedna od tema bila i “Omladinski turizam- primarni turistički proizvod regiona“. Posjetioci su mogli da uživaju i u čarima raftinga na rijeci Tari, te u planinarenju do Trnovačkog jezera.

U trodnevnoj avanturi sa publikom su se družili regionalni izvođači: “Elemental“, “ Eyesburn”, “Bad Copy”, “Darkwood Dub”, “Hladno pivo“, “Električni orgazam“, “Brkovi“, “Zabranjeno pušenje“.

Pred nastupe pomenutih zvijezda posjetioce su zabavljali mladi autorski bendovi “ Shanghai Street Fight“, “Pajperov smijeh“, “Aleksandrija“, “Margine“, “M.O.B.S“, dok su za dnevni muzički program bili zaduženi “ DJ Sassja“, bend “Ničim izazvan“, “ DJ Soul“, “Štrajk“, “Krugovi u žitu“ i banjalučki bend “Tupas mene“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije