Muzika

Žurka koja će opustiti publiku

Žurka koja će opustiti publiku
Žurka koja će opustiti publiku

Kabare "Kontraditore", sa poznatim glumcem Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, biće izveden 31. jula u 20.30 na tvrđavi Kastel u Banjaluci i to će ujedno biti i prvo izvođenje ovog kabarea na otvorenom i za širu javnost.

Producentska kuća "Avangarda Production" zaslužna je za kabare "Kontraditore", koji je potpuno novi pogled na muziku i našu stvarnost, a prepun je smijeha, vedrine i pozitivnog duha.

"Ovaj komad, u izvedbi Miloševića i njegova dva prijatelja Gorana Perišića i Danijela Cerovića, ironičan je osvrt na muzičku scenu u regionu. Pored njih, publiku na Kastelu će zabavljati i banjalučki sastav 'Intime', koji će uskoro objaviti autorske pjesme za koje je tekstove pisao upravo Andrija Milošević", otkrila je Maja Desančić, portparol kabarea "Kontraditore".

Milošević je jednom prilikom istakao da je to jedan muzičko-scenski kolaž, drugarsko veče ex-yu rok muzike sa puno smijeha.

"Pravimo jednu veliku žurku koja opušta ljude, a između pjesama se obraćam publici sa puno improvizacije. Scenario postoji, ali ga se, kao i većine stvari u životu, ne pridržavam", pojasnio je tada Milošević.

Kabare "Kontraditore" je zapravo koncert upotpunjen duhovitim dijalogom. Glumac, koji je i miljenik ženskog pola, rekao je i da ranije nije radio kabare, kao i da mu je ta forma sa dvije klasične gitare i sjajnom muzikom donijela veliko zadovoljstvo.

Ulaznice za ovaj događaj se mogu naći u prodaji na Trgu Krajine u Banjaluci i kafe-baru "Harmonija" po cijeni od pet KM.

Ovaj događaj, koji je kombinacija pozorišta, muzike i stand-up komedije, održava se u okviru festivala "Banjaluka Art", a pokrovitelji su "EuroExpress", "Hemofarm", "Rauch", Kulturni centar Banski dvor, Gradska uprava Banjaluka, Banjalučki ljetni festival, "Infomedia" i "Harmonija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije