Muzika

"m:tel" i "Miligram" zajedno pomažu poplavljenima

"m:tel" i "Miligram" zajedno pomažu poplavljenima
"m:tel" i "Miligram" zajedno pomažu poplavljenima

Kompanija m:tel s ponosom najavljuje koncert benda "Miligram", koji će biti održan u petak, 27. juna, sa početkom u 20 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Cijena karte je 5 KM, a sav prihod od ulaznica biće usmjeren u humanitarne svrhe za pomoć porodicama ugroženim u poplavama.

"Mi smo morali da odreagujemo i damo ono što mi možemo, a to je muzika. Iskoristiću ovu priliku da pozovem sve naše fanove, ali i one koji će poslije ovog koncerta to tek postati, da dođu na koncert i kupovinom karte pomognu svojim sunarodnicima. A mi obećavamo odličnu višečasovnu zabavu", istakao je Aleksandar Milić Mili, frontmen benda.

Kompanija m:tel ovim sponzorstvom još jednom je pokazala da je uvijek tu da pomogne događaje koji kao cilj imaju humanost i nesebično dijeljenje sa onima kojima je prijateljska pomoć potrebna.

"Kompanija m:tel prijatelj je 'Miligrama' od prvog albuma. Dosadašnje brojne sjajne svirke redovno su ocijenjene kao najbolja zabava, a sada prvi put imamo veliki koncert čiji je krajnji cilj humanost. Nadamo se da će koncert biti posjećen, i da ćemo i na ovaj način pomoći stanovništvu pogođenom poplavama", istakao je Đorđe Mišić, izvršni direktor m:tela za marketing i prodaju.

Karte za ovaj koncert mogu da se kupe ispred "Boske".

Mnogobrojni hitovi sa posljednjeg, ali i prethodnih albuma, obećavaju odličnu zabavu koju će začiniti činjenica da dolaskom na koncert činimo dobro djelo.

Osim koncerta u Banjaluci, članovi benda "Miligram" uložiće svoju popularnost i muziku da pomognu i ugroženima u Federaciji BiH i Srbiji, koncertima u Zenici i Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije