Hauser »snimio« paparaca

N.N. - 30.08.2012 21:53
Hauser »snimio« paparaca

Stjepan Hauser, jedan od članova hrvatske grupe "2Cellos", koji je donedavno izbjegavao pitanja o ljubavi, snimljen je sa djevojkom tokom šetnje Zagrebom.

Držanjem za ruke potvrdili su da su više od prijatelja, ali Hauser nije mogao sakriti da nije oduševljen što vidi predstavnike sedme sile.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Ostali naslovi

 • Dado Glišić i Igor Radojičić pričali o muzici i politici

  28.11.2014 22:00 - N.N, Foto V. Stojaković

  Dado Glišić, banjalučki muzičar, i Igor Radojičić, poslanik u Narodnoj skupštini RS i potpredsjednik SNSD-a, sreli su se na jednom od muzičkih događaja u gradu na Vrbasu, gdje su se dotakli mnogih zanimljivih tema.

 • Ugodan razgovor uz kafu

  28.11.2014 21:50 - N.N.

  Milorad Barašin, tužilac Tužilaštva BiH, i Dragan Davidović, direktor Sekretarijata za vjere RS, ugodno su razgovarali uz kafu u jednom banjalučkom restoranu.

 • Rade Šerbedžija pozira sa Anđelinom Džoli

  27.11.2014 21:43 - N.N.

  Rade Šerbedžija, proslavljeni hrvatski filmski, televizijski i pozorišni glumac, na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj pozira sa Anđelinom Džoli.

 • Biljana Knežević živi život punim plućima

  27.11.2014 21:16 - N.N.

  Biljana Knežević, voditeljka na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS), živi život punim plućima. I pored brojnih obaveza stiže da se posveti sebi i dragim ljudima.

 • Doris i Ronald na Severininom koncertu

  26.11.2014 21:44 - N.N.

  Severina Vučković, hrvatska pjevačica, nastupila je na humanitarnom koncertu u dvorani "Lisinski" u Zagrebu, a podršku su joj pružili mnogi prijatelji i kolege, među kojima su bili pjevačica Doris Dragović i Ronald Braus.

 • Amer Kapetanović sa prijateljima u Banjaluci

  26.11.2014 21:18 - N.N.

  Amer Kapetanović, poznati sarajevski fotograf, dobro se zabavljao na banjalučkom festivalu jednominutnog filma "Imate minut?", gdje je sa prijateljima i poznanicima snimio popularni selfi.

 • Željko Bebek sa suprugom u Dubrovniku

  25.11.2014 21:49 - N.N.

  Željko Bebek, hrvatski muzičar, i njegova supruga Ružica jedan su od rijetkih parova kojima velika razlika u godinama ne pravi problem.

 • Opušten prijateljski razgovor glumaca

  25.11.2014 21:19 - N.N.

  Glumci Smiljana Marinković, Bojan Kolopić i Aleksandar Stojković Piksi i Boris Despot Vuletić, pozorišni organizator u Gradskom pozorištu "Jazavac" u Banjaluci, susret u ovoj pozorišnoj kući iskoristili su za opušteni, prijateljski razgovor.

 • Nina i Željko snimili selfi

  24.11.2014 21:46 - N.N.

  Nina Badrić, hrvatska pjevačica, i Željko Vasić, njen kolega iz Srbije, snimili su selfi, koji je Vasić postavio na Twitter.

 • Ljubojeviću i Jovanoviću tema za razgovor nije nedostajalo

  24.11.2014 21:16 - N.N.

  Darko Ljubojević, potpredsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, i Milan - Lane Jovanović, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu znaju jako puno, tako da im tokom susreta u Banjaluci tema za razgovor nije nedostajalo.

 • Banjalučki glumci u provodu

  23.11.2014 21:33 - N.N.

  Ba­nja­lu­čki glum­ci, ko­ji sva­ko­dne­vno na po­zo­ri­šnim das­ka­ma pro­vo­de broj­ne sa­te, odli­čno se za­bav­lja­ju i van sce­ne. To pot­vrđu­je i fo­to­gra­fi­ja ko­ju je po­zna­ti glu­mac Lju­bi­ša Sa­va­no­vić pos­ta­vio na Fa­ce­bo­ok pro­fil, a na ko­joj su po­red nje­ga i ko­le­gi­ni­ce Ana An­đe­lić, Ni­ko­li­na Je­li­sa­vac i Anja Ilić.

 • Selife iz pozorišta

  23.11.2014 21:08 - N.N.

  Đu­ri­ca Štu­la, ba­nja­lu­čki mu­zi­čar po­znat i kao Grof Đu­raz, slo­bo­dno vri­je­me ra­do pro­vo­di s kćer­kom i si­nom, o či­jim do­go­dov­šti­na­ma ne­ri­jet­ko pi­še na druš­tve­nim mre­ža­ma. Ovo­ga pu­ta vo­dio ih je u Dje­či­je po­zo­ri­šte RS na pred­sta­vu "Kralj ža­bac", u či­jem je ho­lu sni­mio i po­pu­lar­ni sel­fie.

 • Nataša Bekvalac se slikala za obožavaoce

  21.11.2014 22:52 - N.N.

  Skoro spremna za konferenciju (sa smajlijem) napisala je pjevačica Nataša Bekvalac na Facebook profilu, opet pokazujući da su joj publika i obožavaoci najbitniji, te da s njima dijeli i fotke kada je u trenerci i brojne događaje iz života.

 • Vesna Popović i Milica Džepina prate košarku

  21.11.2014 22:47 - N.N.

  Vesna Popović, stručni saradnik za odnose s javnošću Ombudsmana za djecu RS, i Milica Džepina, glavna i odgovorna urednica Srne, viđene su na jednoj košarkaškoj utakmici, a adrenalina nije nedostajalo.

 • Marko Jarić i Adrijana Lima na proslavi rođendana

  19.11.2014 22:44 - N.N.

  Iako više nisu u braku, Marko Jarić, proslavljeni srpski košarkaš, i top model Adrijana Lima zajedno su uživali u Majamiju na proslavi rođendana starije kćerke.

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.