• Rade Šerbedžija pozira sa Anđelinom Džoli

  Rade Šerbedžija pozira sa Anđelinom Džoli

  N.N. - 27.11.2014 21:43

  Rade Šerbedžija, proslavljeni hrvatski filmski, televizijski i pozorišni glumac, na društvenim mrežama objavio je fotografiju na kojoj pozira sa Anđelinom Džoli.

 • Biljana Knežević živi život punim plućima

  Biljana Knežević živi život punim plućima

  N.N. - 27.11.2014 21:16

  Biljana Knežević, voditeljka na Radio-televiziji Republike Srpske (RTRS), živi život punim plućima. I pored brojnih obaveza stiže da se posveti sebi i dragim ljudima.

 • Doris i Ronald na Severininom koncertu

  Doris i Ronald na Severininom koncertu

  N.N. - 26.11.2014 21:44

  Severina Vučković, hrvatska pjevačica, nastupila je na humanitarnom koncertu u dvorani "Lisinski" u Zagrebu, a podršku su joj pružili mnogi prijatelji i kolege, među kojima su bili pjevačica Doris Dragović i Ronald Braus.

 • Amer Kapetanović sa prijateljima u Banjaluci

  Amer Kapetanović sa prijateljima u Banjaluci

  N.N. - 26.11.2014 21:18

  Amer Kapetanović, poznati sarajevski fotograf, dobro se zabavljao na banjalučkom festivalu jednominutnog filma "Imate minut?", gdje je sa prijateljima i poznanicima snimio popularni selfi.

 • Željko Bebek sa suprugom u Dubrovniku

  Željko Bebek sa suprugom u Dubrovniku

  N.N. - 25.11.2014 21:49

  Željko Bebek, hrvatski muzičar, i njegova supruga Ružica jedan su od rijetkih parova kojima velika razlika u godinama ne pravi problem.

 • Opušten prijateljski razgovor glumaca

  Opušten prijateljski razgovor glumaca

  N.N. - 25.11.2014 21:19

  Glumci Smiljana Marinković, Bojan Kolopić i Aleksandar Stojković Piksi i Boris Despot Vuletić, pozorišni organizator u Gradskom pozorištu "Jazavac" u Banjaluci, susret u ovoj pozorišnoj kući iskoristili su za opušteni, prijateljski razgovor.

 • Nina i Željko snimili selfi

  Nina i Željko snimili selfi

  N.N. - 24.11.2014 21:46

  Nina Badrić, hrvatska pjevačica, i Željko Vasić, njen kolega iz Srbije, snimili su selfi, koji je Vasić postavio na Twitter.

 • Ljubojeviću i Jovanoviću tema za razgovor nije nedostajalo

  Ljubojeviću i Jovanoviću tema za razgovor nije nedostajalo

  N.N. - 24.11.2014 21:16

  Darko Ljubojević, potpredsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, i Milan - Lane Jovanović, bivši fudbalski reprezentativac Srbije, o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu znaju jako puno, tako da im tokom susreta u Banjaluci tema za razgovor nije nedostajalo.

 • Banjalučki glumci u provodu

  Banjalučki glumci u provodu

  N.N. - 23.11.2014 21:33

  Ba­nja­lu­čki glum­ci, ko­ji sva­ko­dne­vno na po­zo­ri­šnim das­ka­ma pro­vo­de broj­ne sa­te, odli­čno se za­bav­lja­ju i van sce­ne. To pot­vrđu­je i fo­to­gra­fi­ja ko­ju je po­zna­ti glu­mac Lju­bi­ša Sa­va­no­vić pos­ta­vio na Fa­ce­bo­ok pro­fil, a na ko­joj su po­red nje­ga i ko­le­gi­ni­ce Ana An­đe­lić, Ni­ko­li­na Je­li­sa­vac i Anja Ilić.

 • Selife iz pozorišta

  Selife iz pozorišta

  N.N. - 23.11.2014 21:08

  Đu­ri­ca Štu­la, ba­nja­lu­čki mu­zi­čar po­znat i kao Grof Đu­raz, slo­bo­dno vri­je­me ra­do pro­vo­di s kćer­kom i si­nom, o či­jim do­go­dov­šti­na­ma ne­ri­jet­ko pi­še na druš­tve­nim mre­ža­ma. Ovo­ga pu­ta vo­dio ih je u Dje­či­je po­zo­ri­šte RS na pred­sta­vu "Kralj ža­bac", u či­jem je ho­lu sni­mio i po­pu­lar­ni sel­fie.

 • Nataša Bekvalac se slikala za obožavaoce

  Nataša Bekvalac se slikala za obožavaoce

  N.N. - 21.11.2014 22:52

  Skoro spremna za konferenciju (sa smajlijem) napisala je pjevačica Nataša Bekvalac na Facebook profilu, opet pokazujući da su joj publika i obožavaoci najbitniji, te da s njima dijeli i fotke kada je u trenerci i brojne događaje iz života.

 • Vesna Popović i Milica Džepina prate košarku

  Vesna Popović i Milica Džepina prate košarku

  N.N. - 21.11.2014 22:47

  Vesna Popović, stručni saradnik za odnose s javnošću Ombudsmana za djecu RS, i Milica Džepina, glavna i odgovorna urednica Srne, viđene su na jednoj košarkaškoj utakmici, a adrenalina nije nedostajalo.

 • Marko Jarić i Adrijana Lima na proslavi rođendana

  Marko Jarić i Adrijana Lima na proslavi rođendana

  N.N. - 19.11.2014 22:44

  Iako više nisu u braku, Marko Jarić, proslavljeni srpski košarkaš, i top model Adrijana Lima zajedno su uživali u Majamiju na proslavi rođendana starije kćerke.

 • Boris Šavija prati nastupe kolega

  Boris Šavija prati nastupe kolega

  N.N. - 19.11.2014 22:41

  Boris Šavija, glumac Narodnog pozorišta RS u Banjaluci, rado odlazi na predstave u kojima igraju njegove kolege iz matične ili drugih pozorišnih kuća.

 • Nina Đumić u ulozi modela

  Nina Đumić u ulozi modela

  N.N. - 18.11.2014 22:44

  Nina Đumić, finalistkinja prošle sezone "Zvezda Granda", našla se u ulozi modela na reviji frizura frizera Predraga - Peđe Božića, održanoj u ponedjeljak uveče.

              7              

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.