Pozornica

Cvijanović: Dječije pozorište važno za RS

Cvijanović: Dječije pozorište važno za RS
Cvijanović: Dječije pozorište važno za RS

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Dječije pozorište Republike Srpske važna institucija za Srpsku, za razvoj društva i djece.

"Možda mi odrasli nismo uvijek svjesni koliko su ovakve institucije važne za razvoj naše djece", rekla je Cvijanovićeva večeras novinarima u Dječijem pozorištu Republike Srpske u Banjaluci, nakon što je prisustvovala premijeri predstave "Guliver u zemlji Liliputanaca".

Cvijanovićeva je rekla da je i ranije bila u Dječijem pozorištu sa djecom i imala prilike da gleda predstave, dodajući da je sigurna da su u predstavi "Guliver u zemlji Liliputanaca" uživali mališani, ali i njihovi roditelji i bake koji su ih doveli.

"Podržavam sve u vezi sa ovom institucijom, jer znam koliko je to važno za razvoj društva i naše djece u Republici Srpskoj", naglasila je Cvijanovićeva.

Premijeri predstave prisustvovali su i ministar nauke i tehnologije Republike Srpske Jasmin Komić, pjesnici, ugledni naučni i kulturni radnici, djeca i njihovi roditelji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije