Pozornica

"Luča Mikrokozma" pred Banjalučanima

"Luča Mikrokozma" pred Banjalučanima
"Luča Mikrokozma" pred Banjalučanima

Na današnjoj konferenciji za medije najavljeno je održavanje predstave „Luča Mikrokozma“, koja će pred banjalučkom publikom biti izvedena u subotu u Kulturnom centru Banski dvor, s početkom u 20 časova.

Predstavu „Luča Mikrokozma“, po djelu Petra Petrovića Njegoša, izvešće poznati beogradski glumac Petar Božović, zajedno sa Prvim beogradskim pjevačkim društvom.

Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju, na konferenciji je rekao da je najavljeno veče sa Petrom Božovićem još jedan u nizu kulturnih događaja koje kompanija ''M:tel'' podržava, ovoga puta kao generalni sponzor, te dodao: „Naša je dužnost, kao vodećeg telekom operatora u BiH, pa i u regionu, da pomažemo i ulažemo u kulturu, što već dugi niz godina i činimo. Potvrda tome je i nagrada za društveno odgovorno poslovanje koju smo dobili i ove godine“. 

Petar Božović je izrazio svoju zahvalnost kompaniji ''M:tel'' i drugim prijateljima koji su omogućili održavanje predstave „Luča Mikrokozma“ u Banjaluci, naglasivši da je ovo grandiozno Njegoševo djelo, po njegovom mišljenju, i najbolje djelo ovog velikog pisca. On je pozvao Banjalučane da zajedno s njim, u subotu 2. maja uživaju u lijepim riječima Petra Petrovića Njegoša.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije