Pozornica

Nekad miriše i na tri parfema

Nekad miriše i na  tri parfema
Nekad miriše i na tri parfema

Dragana Marić, banjalučka glumica, uvijek izgleda moderno i šik, iako naizgled ima jednostavan i neobavezan stil.

Ona kaže da je njen stil oblačenja  uglavnom sportski, vrlo opušten i neobavezan, dok često zna  da se obuče i potpuno drugačije, što zavisi od prilike i raspoloženja.

"Mnogo volim da nosim haljine. To mi se čini najjednostvnijim i najudobnijim. Da budem iskrena, u mom ormaru se krije najviše haljina iz 'Manga',  koje su možda jedina stvar koju u Banjaluci mogu da kupim", priča ova glumica.

Kako ističe, gdje god ode na putovanje, vraća se s nekoliko novih stvarčica koje joj  vise u ormaru, ali ipak te stvari stalno je podsjećaju na mjesto gdje ih je kupila.

Iako garderobu nikad ne bira zbog boje, već zbog modela, ističe kako ipak voli zelenu, bijelu te crnu boju.

Kako nam otkriva, njena najveća slabost su parfemi te voli da mijenja mirise, a svaki koji je imala podsjeća na određeni period života.   Omiljeni parfemi su joj Nou od "Cacharela", kao i Amor, Alien i Givancy.

 Desi joj se, kako kaže, da u jednom danu stavi tri različita parfema, jer ih naprosto sve obožava.

SATOVA ŠTO VIŠE: Što se tiče modnih detalja, ručni satovi su  joj omiljeni, te ih ima  nekoliko, a kaže da kad bi  mogla - kupovala bi ih stalno.

"Kada su u pitanju neke posebne prilike, uvijek kažem kako nemam šta da obučem i to mi je opravdanje da kupujem nešto novo. Malo vremena mi treba za sređivanje za posao, ali ponekad kada idem na poslovne sastanke potrebno mi je mnogo vremena za spremanje jer tu pažljivo biram šta ću obući, a to zavisi i od mjesta i od osobe s kojom poslujem", priznaje ova glumica.

Ona kaže kako nije vješta u šminkanju i pravljenju frizure, te joj mnogo vremena oduzme odlazak kod frizera i šminkera.

Njeno šminkanje se svodi na nanošenje pudera, rumenila i labela.

"Od prijateljice sam na poklon dobila jako neobičnu haljinu, koju nosim kao suknju, ali kad god je obučem smatram se veoma hrabrom. Ali ipak, mnogo stvari koje mi se sviđaju na drugima, nemam hrabrosti da obučem i zbog toga se smatram i pomalo staromodnom. Voljela bih biti malo odvažnija po tom pitanju", govori  Marićeva.

PROTIV "VAŠARSKOG" IZGLEDA: Neukus i neumjerenost su joj najodbojniji, ne voli kada djevojke izgledaju kao na nekom seoskom vašaru.

"Ali isto tako Banjaluka je grad gdje ima i mnogo djevojaka koje ne samo da imaju svoj stil, nego im na ljepoti i svemu što nose na sebi mogu pozavidjeti", priča ova talentovana djevojka.

Ona nema baš nekog ko bi joj bio uzor u odijevanju, ali joj se sviđa stil hrvatske TV voditeljke Antonije Stupar-Jurkin.

"Sviđa mi se kako se ona oblači, uvijek je jednostavna, ali ipak privlačna, imam sličan stil oblačenja kao ona. Prije osam godina sašila sam identičnu haljinu koju  sam vidjela kod nje", dodaje Dragana.

Neseser joj je, kaže, veoma skroman, u njemu nosi samo  Max Factor tečni puder i puder u kamenu, Max Factor maskaru, labelo, te Maybelline ruž za usne, ali zato u torbi ima nekoliko kilograma stvari.

"Zbog  težine ni najkvalitetnije torbe ne mogu da izdrže te ih često moram mijenja", nasmijano nam kaže Dragana.

U torbi su joj obavezne stvari bez kojih ne ide nigdje, a to su rokovnik, parfem, ključevi, mobilni telefon, novčanik, krema za ruke i, naravno, razni papiri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije