Pozornica

Srbački glumci pomažu Jeleni Ljubojević

Srbački glumci pomažu Jeleni Ljubojević
Srbački glumci pomažu Jeleni Ljubojević

SRBAC - Predstava "I djevojčice igraju fudbal" amaterskog pozorišta mladih "Trupa Milenijum" iz Srpca premijerno će biti izvedena večeras 20 časova u Domu kulture u Srpcu.

Predstava je humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodaje ulaznica je namjenjen za liječenje djevojčice Jelenu Ljubojević koja boluje od leukemije.

''Predstavu posvećujemo Jeleni i pozivamo sve građane da kupovinom karte od  tri KM daju svoj doprinos našoj humanitarnoj akciji'', kazali su organizatori .

Inače, desetogodišnja Jelena Ljubojević iz Srpca je oboljela od akutne mijaloidne leukemije. Ova opaka bolest Jeleni je ustanovljena prije dvije sedmice, zbog čega je odmah prebačena na Kliniku za dječije bolesti u Banjaluci. Leukemija joj je otkrivena kada je otišla na rutinski pregled.

Nakon igranja predstave u holu Doma kulture građani će moći vidjelti izložbu fotografija, plakata, letaka, diploma i drugih detalja koji su predstavljali i obilježili rad amaterskog pozorišta "Milenijum" u proteklom periodu.

To je sedma predstava ove pozorišne trupe, a sa glumcima je i ove godine radila Slađana Zrnić, glumica Narodnog pozorišta RS iz Banjaluke.

Broj žiro-računa 

Svi humani ljudi koji žele da pomognu Jelenino liječenje i ponovo vrate osmijeh na njeno lice mogu da uplate novac na broj tekućeg računa za uplate iz Republike Srpske i FBiH otvoren je broj: 5687035000234478, a račun je otvoren u Balkan investment banci.

Uplate iz inostranstva se mogu izvršiti preko Western Uniona na ime: Zoran Ljubojević, 29. novembra BB, Srbac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije