TV

Balkanski CNN startuje krajem septembra

Balkanski CNN startuje krajem septembra
Balkanski CNN startuje krajem septembra

N1 kablovska televizija, balkanski partner CNN-a, krajem septembra startovaće s emitovanjem, a službenu prezentaciju programa imaće u Rovinju na Weekend Media Festivalu.

Specijalizovani informativni kanal, osim u Zagrebu, svoje centre imaće i u Beogradu i Sarajevu. Zagrebačku ekipu čini tridesetak ljudi, profesionalca koji su zanat pekli na HRT-u, Novoj TV i RTL-u, prenosi T-portal.

Od Dubravka Merlića, direktora programa hrvatskog centra, preko voditelja i urednika jutarnjeg programa Tihomira Ladišića, Zorana Šprajca, urednika Dnevnika u 19 sati pa do novinara reportera Anke Bilić Keserović, Josipa Šarića, Vanje Kranic, Antonija Zavade, Katarine Brečić, Tine Kosor i Nine Kiseljak.

Vijesti će ići svakih pola sata, vodiće ih Sandra Križanec i Mašenka Vukadinović koje su zadužene i za Dnevnik u 22 sata. U ekipi su još i Željko Matić kao urednik svih emisija, Ivana Dragičević producentica je vijesti, a Dunja Drvar Mazoko zadužena je za vremensku prognozu u cijeloj regiji.

Nakon Dnevnika u 19 sati, svaki dan od ponedjeljka do četvrtka, u programu će se naći politički talk-show Pressing koji će se baviti aktualnom temom dana, a ovisno o tome iz kojeg centra će ići, zavisiće i to ko će je voditi. Za vođenje su zaduženi direktori centara; Merlić iz Hrvatske, Jugoslav Ćosić iz Srbije i Amir Zukić iz BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije