TV

Cetinski i Houdek "zakopali sjekire"

Cetinski i Houdek "zakopali sjekire"
Cetinski i Houdek "zakopali sjekire"

Toni Cetinski i Žak Houdek, nakon što su se u svađu upetljali i organizatori šoua "The Voice - najljepši glas Hrvatske", saopštili su da "zakopavaju ratne sjekire" i nastavljaju da rade svoj posao u pomenutom šouu, to jest da budu mentori.

"Verbalni sukob Houdeka i Cetinskog poslije prošlonedjeljne emisije potpuno je skrenuo pažnju javnosti sa takmičenja u kojemu će predstojeće subote među 12 mladih pjevača biti izabrani polufinalisti ovog šoua", navodi se u saopštenju Aleksandra Kostadinova, portparola emisije "The Voice".

Obojica mentora izrazila su žaljenje zbog događaja, a Hrvatska radio-televizija upozorila ih je zbog svih posljedica koja su njihova lična prepucavanja prouzrokovala ugledu šoua.

"S obzirom na veliki broj medijskih napisa o sukobu između kolege Žaka Houdeka i mene, odlučio sam reagirati kroz ovu izjavu i na taj način završiti svojevrsnu trakavicu koja škodi njemu, meni, ali i samom projektu 'The Voice', u kojem se obojica nalazimo kao mentori", naveo je Cetinski.

Svjestan je da su zbog svojih uloga u "The Voiceu" u centru zbivanja, te da njihovo ponašanje nije primjereno, čak ni dopušteno, i da su oni svojevrsni idoli mladim muzičarima koje edukuju i uvode u svijet muzike.

"Iskreno žalim zbog ovog nemilog događaja te se ispričavam svojim fanovima, ljudima koji se brinu o projektu 'The Voice', te svim protagonistima ove lijepe priče", naveo je Cetinski.

Njegovo mišljenje dijelio je i Žak Houdek, koji je, kao i svi mentori, posebno uzbuđen uoči subotnje emisije.

"Žao mi je što je ovaj događaj skrenuo pozornost s izvrsnih natjecatelja svih timova i vanserijskih izvedbi kojima imamo čast svjedočiti u šouu koji vrijedno stvaramo već nekoliko mjeseci", istakao je Houdek.

On dodaje da je jako teško bilo kome reći da je takmičenje za njega završilo. "Te emocije ne prestaju odmah kad se ugase kamere i sigurno su i one pridonijele neprimjerenoj situaciji koja se dogodila nakon emisije, no priča koja se provlači po medijima je, nažalost, daleko predimenzionirana pa bih volio da se fokus vrati na sadržaj šoua i kandidate koje mi mentori imamo čast voditi kroz ovu lijepu glazbenu priču", rekao je Houdek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije