TV

Donosimo vam preporuke odličnih TV naslova iz Open IPTV programa

Donosimo vam preporuke odličnih TV naslova iz Open IPTV programa
Donosimo vam preporuke odličnih TV naslova iz Open IPTV programa

U nedjelju 28. juna, u 20.05 na televizijskom kanalu HBO na programu je nedjeljna megapremijera "Uspon carstva".

U ovom akcionom filmu grčki general Temistokle pokušava da ujedini Grčku, predvodeći napad na Persijance, kojima komanduju prevrtljivi kralj bog Kserks i zavodljiva i ambiciozna Artemizija, osvetoljubivi komandant persijske mornarice. Ovaj istorijski spektakl je režirao Noam Maro dok su u glavnim ulogama Salivan Stejplton i Eva Grin.

U kategoriji "Klasici današnjice", TV CINEMAX za petak 3. jula 2015. godine zakazuje druženje uz satiričnu komediju "Najvažniji dan". Film je svojevremeno kandidovan za prestižnog "Oskara", a prati ambicioznu djevojku Trejsi, koja želi da postane predsjednica učeničkog vijeća. Ali popularni profesor Džim odluči da obuzda njenu ambiciju i angažuje suparničkog kandidata, Pola, sa katastrofalnim posljedicama.

U petak 3. jula  2015. godine u 22.21 na programu RTRS ne propustite sjajni triler "Tajna jedne dadilje". Dadilja slaže kako bi zaštitila brata, ali se ispostavi da nije jedina koja ima tajnu... Pljačka kuće završi tragično, nakon što jedan član imućne porodice Tirel biva ubijen. Njihova dadilja Klaudia počinje tajno da sumnja da je njen problematični brat ubica. Međutim, ne želi da otkrije svoju tajnu dok ne bude sigurna. Klaudia počinje vlastitu istragu, koja će je povesti na veoma mračan i neočekivan put. Šta više, Klaudia saznaje o ubici, sve je bliže je tajni, koja njen život stavlja u veliku opasnost... Nevjerovatan zaplet i sjajan scenario. Režiju potpisuje Daglas Džekson.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije