TV

Druga sezona šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na RTRS-u

Druga sezona šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na RTRS-u
Druga sezona šoua "Tvoje lice zvuči poznato" na RTRS-u

BANJALUKA - Prva epizoda druge sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", koju zbog izbornih programskih obaveza RTRS emituje u odloženom snimku, na programu je večeras od 21.10.

Od nedelje, 19. oktobra, "Tvoje lice zvuči poznato" emitujemo svake nedelje u direktnom prenosu od 21.10!

RTRS i ove jeseni prenosi najpopularniji šou u regionu! Tri časa puna smijeha, zabave, pjesme i dobre koreografije, začinjeno humorom i dobrim raspoloženjem! I ove godine humanitarnog karaktera, gdje svako od učesnika osvaja novčani bon koji donira u humanitarne svrhe!

Šta nas očekuje u prvoj emisiji?

Glumac glumi: Ivan Jevtović imitiraće Lenija Krevica, a Jelena Gavrilović pjevaće naslovnu numeru u mjuziklu ''Kosa''! Pjevačicu Mirnu Radulović imitiraće glumac Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan iz popularne domaće serije ''Selo gori, a baba se češlja''!

Pjevač rok grupe "Osvajači" Zvonko Pantović Čipi pokušaće dočarati i stasom i glasom koleginicu po struci, ali novokomponovane muzike, pjevačicu Tanju Savić, a popularni Bane Mojićević i danas rado slušanog Tomu Zdravkovića!

Hoće li mlada umjetnica Katarina Bogićević dostići pjevačke visine Vitni Hjuston?

Ruku pod ruku, iz emisije u emisiju vodiće nas Marija Kilibarda i Bojan Ivković! Sa Marijom smo se družili i u prošloj sezoni. Bojan Ivković je do sada bio poznat isključivo kao muzičar koji je svirao u grupama ''Vasil Hadžimanov bend'', ''Pavle Aksentijević i grupa "Zapis'', ''Haš'' i ''Kontrabanda''.

Da podsjetimo, u ovoj sezoni u žiriju su Marija Mihajlović, Ivan Ivanović i Branko Đurić Đuro!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije