TV

Drveni tablet i promocija Samsug Galaxy Note 4

Drveni tablet i promocija Samsug Galaxy Note 4
Drveni tablet i promocija Samsug Galaxy Note 4

Sedamnaesto izdanje emisije m:agazin moći ćete pogledati u subotu, 18. oktobra u 16:15h na programu ATV-u, a ovoga puta vam donosimo pregled najoriginalnijih svjetskih novotarija, koje su predstavljene na nedavno održanom Međunarodnom sajmu tehnologije IFA u Berlinu.

Pričaćemo i o neobičnom i jedinstvenom tabletu, koji sigurno niste nikada do sada vidjeli. Naime, riječ je o drvenom tabletu, a ko i zašto je odlučio da napravi ovakav tablet, koji je pritom i jedan od najlakših na svijetu, saznaćete ako budete sa nama u najnovijem izdanju m:agazina. Ovo je, naravno, samo djelić onoga što ćemo vam predstaviti, a najbolje smo vam ostavili kao iznenađenje za subotnje popodne.

I kroz ovo izdanje sa vama će biti Jelena Babić i Brankica Stojanović, uz koje će vam 20 minuta proći u duhu zabave i zanimljivosti, a one će vam takođe pokazati kako nam je bilo na banjalučkoj promociji nanovijeg Samsungovog uređaja Galaxy Note 4.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije