TV

I druga polovina januara u znaku dobrih filmova i serija

I druga polovina januara u znaku dobrih filmova i serija
I druga polovina januara u znaku dobrih filmova i serija

Na kanalu HBO u ponedjeljak, 19. januara, sa početkom u 21.40 pogledajte drugu sezonu serije "Čopor", iz originalne HBO produkcije.

Riječ je o kriminalističko-dramskom ostvarenju u kojem pratimo priču o pograničnim policajcima koji su ubijeni u bombaškom napadu u planinama Beščadi. Samo jedan od njih je preživio. Mnogi su nakon toga riješeni da saznaju istinu.

"U plamenu ljubavi 2" je dugometražni film zasnovan na istoimenoj humorističkoj seriji koji prati Džuli (Džun Dajana Rafael) dok bira srodnu dušu među 16 prihvatljivih momaka, ismijavajući popularne rialiti emisije o vezama. Na programu je u utorak, 20. januara u 20.05 na TV kanalu HBO. Režiju potpisuje Ken Marino, a uloge tumače Džun Dajana Rafael, Džeri O'Konel, Majkl Sera, Kolin Henks...

HBO COMEDY za petak, 23. januara, zakazuje televizijsko druženje uz komediju "Životinjski instinkt", koja se emituje sa početkom u 18.35. Režiju potpisuje Luk Grenfild, a igraju Rob Šnajder, Kolin Haskel, Edvard Asner, Majk Katon i drugi.

Marvin Mendž će uskoro imati snagu planinskog lava, spretnost čimpanze i privrženost jarca. Život će mu postati zoo-vrt zahvaljujući uvrnutom eksperimentu koji ga poziva da se prošeta mračnom stranom.

Televizijsku dramu sa elementima krimi-priče "Pad 2" možete pogledati u subotu, 17. januara, na TV kanalu Cinemax. Prva i druga epizoda će biti emitovane u 22 i 23 časa, a opisuje događaj u kojem se Džulijan Anderson vraća kao detektivka Stela Gibson, koja je na tragu serijskom ubici Polu Spektoru. Osim Andersonove, igraju još i Džejmi Dornan, Džon Linč i Brona Von. Režiju potpisuje Jakov Verbrugen.

TV kanal Cinemax nam za petak, 23. januara, preporučuje i horor film "Radijska tišina". Zakazan je u terminu od 23.35, a radi se o ostvarenju u kojem psiholog iz hobija vodi piratski radio "Noćni soko" i svake večeri je uživo u programu kao doktor Rok. Serijski ubica "Noćni koljač" iznenada poziva njegov šou, a doktor Rok mora da ga spriječi da ubije sljedeću žrtvu. Režiju potpisuju Karsten Faut i Marko Ridl, a igraju Markus Knifken, Ronald Ničke, Jasmin Lord i drugi.

Prepustite se filmskim minutama uz Open IPTV!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije