TV

I ove sedmice pratite najbolje filmove i serije uz Open IPTV

I ove sedmice pratite najbolje filmove i serije uz Open IPTV
I ove sedmice pratite najbolje filmove i serije uz Open IPTV

Uz Open IPTV pratite preko 140 digitalnih kanala, putem kojih ćete svakako naći nešto interesantno što će vam popraviti raspoloženje i pružiti ugođaj kao da ste u bioskopu. I ove sedmice donosimo vam neka od najboljih filmskih ostvarenja.

Televizijski kanal CINEMAX subotom nastavlja da donosi nove premijere, a u martu ćete biti u prilici da vidite i ostvarenje Pitera Segala iz 2013. godine "Povratak u ring" u kojem Robert  De Niro i Silvester Stalone glume ostarjele bokserske rivale koje su drugi nagovorili da odigraju još jedan, posljednji meč. Na programu 7. marta u 20.00 časova.

"Mandela: dug put do pobjede", radni je naslov biografske drame koja je na programu 7. 32015. godine u 20.05 časova na TV HBO. Ovo je životna priča Nelsona Mandele u adaptaciji autobiografije južnoafričkog lidera koja opisuje njegovo djetinjstvo, obrazovanje, 27-godišnju zatvorsku kaznu i na kraju predsjednički mandat i obnavljanje zemlje u kojoj vlada rasna segregacija.

TV Kanal HBO COMEDY u osmomartovskoj večeri zakazuje druženje sa nastavkom druge sezone serije iz originalne HBO produkcije „Muvanje“. Ova originalna humoristička serija govori o trojici prijatelja od tridesetak godina koji žive u San Francisku i istražuju uzbudljive, ali često i pogubne mogućnosti koje se pružaju novoj generaciji gej muškaraca.

Još jedna premijera na FOX TV-u, serija "U braku", biće prikazana od 12. marta 2015. godine svakog četvrtka sa početkom u 22.00 časova. Ova komedija govori o očajničkoj ljubavi. Ras i Lina Bouman se jedva sjećaju kakav je život bio prije djece, kredita i predgrađa koje je uništilo njihovu romansu. Ali, povremeno se prisjete onoga što ih je na početku spojilo-njihovih najboljih prijatelja.

Ukoliko volite dokumentarne emisije, onda je za vas idealan program kanala National Geographic. U nedjelju 8. marta sa početkom u 21.55 časova ne propustite epizodu "Niki Lauda: Tragedija u vazduhu". Pet novih epizoda u ovoj sezoni usredsrediće se na ozloglašene nesreće u kojima su nastradale zvijezde.

Mnogo je razloga da i dalje budete uz Open IPTV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije