TV

Kako izgleda posao kaskadera? Emisija "Aero-miting" ima odgovore

Kako izgleda posao kaskadera? Emisija "Aero-miting" ima odgovore
Kako izgleda posao kaskadera? Emisija "Aero-miting" ima odgovore

U sklopu nove emisije kanala Travel Channel "Aero-miting" koja se prikazuje svake srijede u 21 čas, imate priliku da dobijete zanimljiv uvid u posao hrabrih pilota kaskadera koji svakodnevno žrtvuju svoje živote na nastupima širom svijeta.

Jedno je zajedničko svim kaskaderima: oni su u stalnoj potrazi za adrenalinom, a najveće uzbuđenje osjećaju onog trenutka kada treba da izvedu svoju akrobaciju.

Pored uzbuđenja, posao kaskadera sa sobom nosi i mnogobrojne opasnosti. Najčešće kaskaderski posao povezujemo sa američkim akcijskim filmovima u kojima holivudski glumci pri snimanju opasnih scena često biraju da ih mijenjaju kaskaderi obučeni za akrobacije i snalaženje u opasnim situacijama. Kaskader jednog dana može dobiti zadatak da skače sa zgrade u plamenu, a već drugog dana da padobranom sleće na automobil koji se kreće u punoj brzini.

Zadaci su najčešće veoma rizični, ali svaki kaskaderski posao sa sobom nosi i veliku dozu adrenalina koja privlači mnoge. Ono što je sigurno jeste da je ovo posao kojim se mogu baviti samo veliki avanturisti.

Ako ste i vi u potrazi za dozom avanture, ne propustite priliku da se prijavite za akciju "Da imam krila ja bih..."  u okviru koje vas m:tel Open i Travel Channel vode na egzotično putovanje u Dubai.

Do kraja marta popunite formular za prijavu koji se nalazi na službenoj Facebook stranici kompanije m:tel i pošaljite svoj kolaž sastavljen od najmanje četiri fotografije koje odgovaraju na upravo na pitanje "Da imam krila ja bih...?". 

Učesnica ili učesnik čija fotografija prikupi najveći broj komentara sa različitih profila osvojiće putovanje u Dubai za dvije osobe u okviru kojeg vas čekaju i avanturistička iznenađenja.

Uz m:tel Open IPTV pratite preko 140 digitalnih kanala putem kojih svako može pronaći nešto za sebe, a Travel Channel se nalazi u osnovnom Open IPTV paketu na poziciji 406.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije