TV

Karolina Karalić: Poziv napet i odličan triler

Karolina Karalić: Poziv napet i odličan triler
Karolina Karalić: Poziv napet i odličan triler

Zbog obaveza na poslu rijetko uspijem da pogledam neki film ili da odem u bioskop, ali bih svakako preporučila čitaocima odličan film "Poziv", režisera Breda Andersona.

Posljednji film koji sam pogledala i koji je na mene ostavio sjajan utisak jeste upravo "The Call" (Poziv) sa Hali Beri, koja je jedna od mojih omiljenih glumica. Mislim da joj je ovo najbolja uloga u posljednje vrijeme i da je bila fenomenalna sa malo šminke.

Ovaj film je inače dobio više negativnih kritika, ali ja se ne slažem s tim mišljenjem kritičara. Iako nije dobio mnogo pozitivnih kritika, meni se veoma svidio, jer je prije svega napet od prve do zadnje minute, a inače obožavam dobre i napete trilere. Priča filma "The Call" govori o dispečerki u centru za hitne pozive koja prima poziv od tinejdžerke koja je upravo oteta i ubrzo shvata da mora da se suoči sa demonima iz svoje prošlosti kako bi spasila djevojčicin život. Po mom mišljenju, ovo je izuzetno napet i uzbudljiv film koji preporučujem onima koji vole trilere, a ovaj će ih, sasvim sam sigurna, prikovati uz male ekrane.

Prva projekcija filma održana je na poziv International film festivala 26. februara 2013. godine, a pušten je u produkciji "TriStar Pictures" u kina nekoliko sedmica kasnije.

Smatra se da je film pokazao komercijalni uspjeh, zaradivši više od 68 miliona dolara i pored različitih kritika.

Glumica Hali Beri je bila nominovana za izbor filmske glumice na dramskoj dodjeli nagrada "Teen Choice Awards" i najbolju glumicu na "BET Awards".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije