TV

Leteći automobili i gedžeti za kućne ljubimce

Leteći automobili i gedžeti za kućne ljubimce
Leteći automobili i gedžeti za kućne ljubimce

Novih 20 minuta posvećenih informacijama iz svijeta tehnologije i komunikacija možete pogledati u 23. izdanju "m:agazina", koje će na programu ATV-a biti prikazano u subotu, 29. novembra, od 16.15.

I ovog puta vam donosimo pregršt zabavnih i zanimljivih sadržaja.

Po svemu sudeći, neće proći još mnogo vremena kada ćemo svi nositi pametne naočare, jer se sve više kompanija uključuje u trku za potencijalne kupce ovog uređaja namijenjenog sve brojnijim korisnicima proširene stvarnosti. Ovoga puta ćete moći da pogledate kako izgledaju one iz radionice kompanije "Epson", koje su direktna konkurencija tehnološkim mogulima kao što su "Google" i "Sony".

Pričaćemo vam i o novom prevoznom sredstvu, koje će nam omogućiti da u budućnosti jednostavno i brzo putujemo od vrata do vrata, a riječ je, ni manje ni više, nego o letećem automobilu. Kako izgleda treća generacija ovog vozila vidjećete u subotu.

U ovom izdanju vodimo vas i kroz svijet pasa, a opet, naravno, kroz prizmu tehnologije. Naime, savremene spravice budućnosti jednakom brzinom stižu i u životinjski svijet, te ćemo vam predstaviti sjajne gedžete namijenjene čovjekovom najboljem prijatelju.

Kroz najnovije izdanje m:agazina vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će učiniti da vam vrijeme provedeno uz male ekrane bude izuzetno zanimljivo i zabavno.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije