TV

Mnoštvo zanimljivosti u 42. izdanju TV "m:agazina"

Mnoštvo zanimljivosti u 42. izdanju TV "m:agazina"
Mnoštvo zanimljivosti u 42. izdanju TV "m:agazina"

Spremite se za još jedno uzbudljivo putovanje kroz svijet nauke i tehnologije u 42. izdanju emisije "m:magazin", koja se prikazuje svake subote u 16.15 na kanalu Alternativne televizije.

Ovaj put ćemo vam predstaviti najnoviji pametni sat poznatog kineskog brenda Huawei, koji bi uskoro mogao ovladati tržištem pametnih satova, ali i još mnogo drugih zanimljivosti.

Pametni sat brenda Huawei, koji je nazvan jednostavno Huawei sat, klasičnog je i elegantnog dizajna, a po svojim specifikacijama ne zaostaje za pametnim satovima drugih vodećih brendova kao što su Motorola i LG. Ovaj pametni uređaj funkcioniše pomoću Android Wear sistema i posjeduje displej od 1,4 inča sa rezolucijom od 400 x 400 piksela. Velika prednost je i činjenica da je ovaj pametni sat u potpunosti otporan na ogrebotine, zbog čega je jedinstven na tržištu. Posjeduje i razne druge zanimljive specifikacije kao što su senzori za otkucaje srca, pokreta, koraka, a omogućava da informacije o vašoj elektornskoj pošti, koracima, korištenju Googlea i još mnogo toga imate na jednom mjestu. Huawei pametni sat napravljen je od 130 komponenti i koristi magnenti punjač.

Već tradicionalno vam zanimljivosti iz svih dijelova svijeta donose voditeljke Jelena Babić i Brankica Stojanović, a prijedloge tema koje biste voljeli vidjeti u emisiji kao i druga pitanja i sugestije možete nam poslati na e-mail adresu [email protected]. Tim emisije "m:magazin" potrudiće se da vaša tema nađe svoje mjesto u nekom od narednih izdanja emisije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije