TV

M:tel i Open IPTV predstavljaju atraktivne sadržaje na HBO

M:tel i Open IPTV predstavljaju atraktivne sadržaje na HBO
M:tel i Open IPTV predstavljaju atraktivne sadržaje na HBO

Ne propustite snimak dodjele EMI nagrade u subotu, 30. avgusta, sa početkom u 18 časova.

Ova nagrada je poznata kao Oskar televizijske industrije, a nagrađuje izvrsnost među emisijama u udarnom terminu, predstavljajući svake godine one vrhunske na dodjeli priznanja.

Dan kasnije, slijedi nedjeljna megapremijera animiranog filma "Zaleđeno kraljevstvo" sa početkom u 20.05.

Nakon što je moćna snježna kraljica poslala carstvo "Arendele" u vječitu zimu, njena neustrašiva sestra Ana udružuje se sa krupnim pustolovom Kristofom i njegovim odanim irvasom Svenom kako bi poništila ledene čini.

Korisnicima Open IPTV se preporučuje i drama "Razbijeni od alkohola", koja je na programu HBO 29. avgusta od 20 časova, u kojoj nas Kejt i Čarli, mladi bračni par, provodi kroz vezu zasnovanu na obostranoj ljubavi prema muzici, smijehu, piću...

Kanal Cinemax s ponosom najavljuje svjetski kinematografski hit "Operacija E", koji će biti emitovan 31. avgusta u 20 časova. Dramaturški zaplet izgleda ovako: neispričana priča o ubistvu koje je 1944. spojilo mladog Alena Ginsberga, Džeka Keruaka i Vilijama Barouza na Univerzitetu Kolumbija, i koje je pokrenulo niz događaja koji će dovesti do "suštine revolucije". Režiju potpisuje Miguel Kortoa Paternina, a glavne uloge tumače Lui Tosar, Martina Garsia, Gilberto Ramirez i drugi.

Podsjećamo vas da je kanal Cinemax dostupan Open IPTV korisnicima u dodatnom Cinemax paketu, po cijeni od 4 KM (bez PDV-a) mjesečno.

Osim najnovijih dostignuća iz HBO produkcije i svjetskih premijera, Open korisnicima je u okviru HBO paketa besplatno dostupna i HBO videoteka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije