TV

M:tel i Open IPTV preporučuju filmske hitove

M:tel i Open IPTV preporučuju filmske hitove
M:tel i Open IPTV preporučuju filmske hitove

BANJALUKA - Filmski kanal HBO u nedjelju, 16. novembra, u 18.05 prikazuje dramu (triler) "Argo" čiju režiju potpisuje Ben Aflek, a u glavnim ulogama su: Ben Aflek, Brajan Krenston, Alan Arkin, Džon Gudman, Viktor Garber...

Pod maskom holivudskog producenta koji traži lokaciju za naučno-fantastični film, agent CIA ( Ben Aflek) kreće u opasnu operaciju spašavanja šest Amerikanaca u Teheranu za vrijeme krize talaca u Iranu 1980.

Na istom kanalu, u nedjelju, 16. novembra, u 20.05, zakazana je fantastična komedija "Mi smo Milerovi", u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje Dženifer Aniston. Osim nje, igraju još i Džejson Sudejkis, Ema Roberts, Vil Poulter, Ed Helms, dok režiju potpisuje Roson Maršal Turber.

U ovoj komediji, Džejson Sudejkis tumači lik sitnog dilera trave. Kad su ga skitnice pankeri zaskočili i ukrali mu novac i robu, on okuplja lažnu porodicu kao dio plana da prebaci ogromnu pošiljku trave iz Meksika u SAD.

HBO COMEDY nam za četvrtak, 20. novembra, sa početkom u 20.35, zakazuje komediografsku dramu "Princ Pensilvanije", koju je režirao Ron Nisvaner. Glumačka postava Kijanu Rivs, Ejmi Madigan, Fred Vord, Boni Bedelia i Džosef De Lisi nam donose priču smještenu u udaljenom rudarskom gradu u Pensilvaniji. Ova otkačena komedija govori o prijateljstvu starije žene hipika i depresivnog tinejdžera pankera, koji se osjeća kao otpadnik.

Režiser Đuzepe Ferara i sjajna glumačka postava poput Lina Ventura, Đulijana de Sia, Lina Troisia prenijeli su na televizijsko platno dramsko ostvarenje "Sto dana u Palermu", koje će biti emitovano na kanalu Cinemax u petak, 21. novembra, sa početkom u 20 časova. Početkom 1980-ih Sicilija je u snažnom stisku mafije. Poslije niza visokoprofilisanih političkih ubistava u Palermu, general Dala Kijeza imenovan je za šefa policije i momentalno je započeo rat sa gangsterima.

Podsjećamo da je kanal HBO dostupan svim Open IPTV korisnicima u dodatnom HBO paketu, a kanal Cinemax u dodatnom Cinemax paketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije