TV

Ne gubi vrijeme, izaberi Open

Ne gubi vrijeme, izaberi Open
Ne gubi vrijeme, izaberi Open

Aktuelne pogodnosti u Openu; postanite novi Open korisnik i uživajte uz pretplatu od jedne KM prva četiri mjeseca, ili objedinite i zadržite postojeće usluge uz Open i ostvarite popust od 50% na pretplatu prva četiri mjeseca.

S Open uslugom dobijate najkvalitetniji TV signal, besplatne razgovore u fiksnoj, ekstra bonuse u mobilnoj telefoniji i pouzdan internet. Nepropustite jesenje pogodnosti  za nove korisnike Open usluge  i  pretplatu od samo jedne KM za prva četiri mjeseca korišćenja ove usluge. Postojeći korisnici takođe imaju pravo na popust od 50% na pretplatu naredna četiri mjeseca u slučaju proširenja sadržaja postojeće Open usluge, ili obnavljanja ugovorne obaveze na period od dvije godine.

U m:telu naročito ističujoš jednu u nizu brojnih prednosti Open usluge, to je kvalitetna Open tehnička podrška koja je korisnicima na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u sedmici, a koja se ostvaruje pozivom na besplatan broj O8OO 5O OO5.

U sklopu Open usluge moguće je po povoljnim cijenama, kupovinom na 12 mjesečnih rata,  nabaviti Samsung  i Sony televzore. Cijene uređaja zavise od uslova i ugovora za koji se korisnik odluči, bilo da je riječ o novom korisniku,  ili korisniku koji dodaje jednu ili više usluga u već postojeći paket i pri tom ne koristi pravo popusta na pretplatu i slično. Iz bogate ponude izdvajamo dva modela: SAMSUNG 3D FULL HD, dijagonale 5O“127cm,  s iznosom rate već od 6O KM i SONY LED FULL HD, dijagonale 42“1O7cm, s ratom već od 42 KM.

Ovom prilikom navodimo  neke od bitnijih prednosti integrisanih Open usluga koje će vaš ulazak u m:tel Open svijet učiniti jednostavnijim i olakšati vam izbor. Dakle, ukoliko odlučite da objedinite tri usluge na jednom mjestu i pritom osigurate uvijek isti iznos računa, onda je Open Trio paket sa bogatom ponudom digitalnih TV programa, besplatnih razgovora i neograničenog interneta vaš pravi izbor.

Veoma popularni m:tel Open Quadro paketi pored pomenutih usluga televizije, interneta i fiksne telefonije, obezbjeđuju  i uslugu mobilne telefonije sa značajnim bonusima i povoljnim cijenama. Korisnici su u prilici izabrati jedan od četiri ponuđena Quadro paketa, zavisno od broja TV kanala, brzine i količine neograničenog interneta, te bonusa za razgovore i SMS poruke u m:tel mobilnoj mreži i besplatne razgovore prema fiksnim mrežama u Evropi i svijetu (fair use).

Open Duo usluga predstavlja rješenje u  slučaju da su vam potrebne dvije vrste usluga, dovoljno je da odaberete odgovarajuću kombinaciju: televiziju i besplatne razgovore, televiziju i neograničen internet, ili neograničen internet i besplatnerazgovore.

Za  dobar start u svijet televizije, besplatnih razgovora i interneta, preporučujemo Open start pakete koji u sebi sadrže izbor najpopularnijih kanala, neograničen internet i besplatne razgovore unutar m:tel mrežne grupe.

Podsjećamo, akcija s popustima na mjesečnu pretplatu traje do kraja novembra 2014. godine.Detaljnije informacije možete dobiti na m:tel prodajnom mjestu ili pozivom na broj korisničkog servisa: 0800 50 005.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije