TV

Ne propustite najbolje filmove i serije uz Open IPTV

Ne propustite najbolje filmove i serije uz Open IPTV
Ne propustite najbolje filmove i serije uz Open IPTV

Open televizija nudi vam preko 140 digitalnih kanala putem kojih možete odabrati TV program koji vam najviše odgovara. Za narednu sedmicu preporučujemo vam filmska ostvarenja i popularne serije.

Već prvog dana marta 2015. Godine, na kanalu HBO, s apočetkom u 20.05 časova, možete pogledati sjajno dramsko ostvarenje „Praznik rada“, film koji je nominovan za „Zlatni globus“. Glumačku postavu predvodi holivudski dvojac Kejt Vinslet i Džoš Brolin, a režiju potpisuje Džejson Ritman. Radnja ove drame nas vodi do Adel, depresivne samohrane majke i njenog sina Henrija koji nude prevoz ranjenom i zastrašujućem čovjeku. Dok policija traži odbjeglog osuđenika po gradu, njih dvoje postepeno saznaju pravu Frenkovu priču i za nekoliko dana grade snažan odnos s njim. 

Dovoljno je napisati „Veliki Getsbi“ i imate sasvim dovoljan razlog da budete uz kanal HBO, u utorak, 3. marta u 17.40 časova. Režiser Baz Lurman i holivudska zvijezda Leonardo Dikaprio nas vode u 1922. godinu, kada se lakovjerni Nik Karavej sa Srednjeg zapada seli u Njujork. Smjestivši se u kuću pored imućnog Džeja Getsbija, Karaveja sve više oduševljavaju žurke koje se organizuju na imanju njegovog komšije...

Na kanalu FOX ne propustite sedmu sezonu serije “Castle” koja je na programu od 4. marta, srijedom u 21.00 čas.  Kad su gledaoci prvi put susreli Ričarda Kasla, čuvenog pisca misterija i razvedenog oca koji odgaja kćerku tinejdžerku dok ga njegova majka, brodvejska diva, drži pod kontrolom, on je imao kreativnu blokadu. Ali kad ga je njujorška policija ispitala u vezi sa serijom ubistava koja su izvedena tako da kopiraju scene iz njegovih knjiga, Kasl je našao inspiraciju u detektivki njujorške policije Kejt Beket, oštroumnoj i agresivnoj inspektorki Odjeljenja za ubistva koja je fascinirana čudnim i nekonvencionalnim slučajevima. Iako su smjesta dospjeli u sukob, počele su da frcaju neke drugačije varnice, što je oboje dovelo u opasnost, a javio se i nagovještaj romanse kad je Kasl priskočio u pomoć pri nalaženju ubice imitatora.

“Pikasova banda”, kriminalistička priča sa elementima komedije, na program je na kanalu TV CINEMAX u petak, 6. marta 2015. godine. Radnja je smještena u Pariz, 1911. godine. Mladi Pablo Pikaso, Gijom Apoliner i prijatelji, osumnjičeni su za legendarnu krađu Mona Lize iz Luvra. Da li su oni međunarodna banda kradljivaca umjetnina Ili je riječ o velikom nesporazumu? Uloge tumače Ignjasio Meteos, Pjere Benezit, a režiju potpisuje Fernando Kolomo.

Budite i dalje uz najbolji TV program i Open IPTV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije