TV

Nova dramska hit-serija na HBO-u "Peni Dredful"

Nova dramska hit-serija na HBO-u "Peni Dredful"
Nova dramska hit-serija na HBO-u "Peni Dredful"

HBO, vodeća premijum televizijska mreža, s ponosom najavljuje premijeru hit- serije „Peni Dredful“ koja će na HBO-u u sklopu Open IPTV-a biti prikazana u petak 7. novembra u 21.05 časova. Nove epizode moći ćete pratiti svakog petka u istom terminu.

 „Peni Dredful“ je fantastičan psihološki triler u kojem se neki od najstrašnijih književnih likova - dr Frankenštajn i njegovo stvorenje, Dorijan Grej, kao i legendarni likovi iz romana „Drakula“ – sukobavljaju i vrebaju iz mračnih ulica viktorijanskog Londona. Od tri puta za Oskara nominovanog kreatora Džona Logana (“Hugo”, “Avijatičar”, “Gladijator”) i oskarovca Sema Mendeza (“Američka ljepota”, “Skajfol”) stiže priča smještena u 1891. godinu.

Policija istražuje niz svirepih ubistava. Međutim, čuveni istraživač ser Malkolm Mari i djevojka neobične ljepote Vanesa Ajvs znaju da je tu riječ o nečem mnogo ozbiljnijem. Tada počinje njihovo neobično putovanje, za koje su regrutovali i američkog revolveraša Itana Čendlera, kao i dr Viktora Frankenštajna…

Prve dvije od osam epizoda serije režirao je Huan Antonio Bajona, poznat po filmovima “Sirotište” i “Nemoguće”, za koji je Naomi Vots nominovana za Oskara za najbolju žensku ulogu 2013. godine.

Kao Vanesu Ajvs gledamo glumicu Evu Grin, a mračnim ulicama Londona uz nju lutaju i Džoš Hartner, Timoti Dalton, Riv Karni, Rori Kinir...

HBO kanal dostupan je svim Open IPTV korisnicima u dodatnom paketu i nalazi se na poziciji 701.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije