TV

Nova lica u žiriju "X Factora"

Nova lica u žiriju "X Factora"
Nova lica u žiriju "X Factora"

Druga sezona regionalnog muzičkog šoua "X Factor" počinje na proljeće, a ovogodišnji žiri, pored Željka Joksimovića, pjevača iz Srbije, koji je tu ulogu imao i u prošloj sezoni, činiće njegova zemljakinja Aleksandra Kovač, te hrvatski muzičari Massimo Savić i Tonči Huljić.

Kako navode iz produkcije pomenutog šoua, oni su kompetentni da sjede na čuvenim "X Factor" stolicama, te da pomognu takmičarima kao njihovi mentori, ali u i emisiji, svojim šarmom i sopstvenim X faktorom.

Pred njima je težak, ali i lijep zadatak, da pronađu novog pobjednika "X Factora" među talentima iz pet zemalja - Srbije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Članovi žirija koji će birati nove pjevačke zvijezde otkriveni su u ponedjeljak naveče na konferenciji za novinare u "Grand Casinu" u Beogradu.

Temperamentna, čvrstih stavova iza kojih stoji, oštra i odlučna, Aleksandra Kovač je, ponekad i na svoju štetu, osoba koja iskreno iznosi mišljenje, bez ustručavanja, pa taman naljutila cijeli svijet.

"Živim i radim isključivo po pravilima koja sama postavljam te ne pristajem na uslove, a moj jedini uslov je visok kriterijum. I u životu i u poslu", istakla je Kovačeva.

Massimo Savić za sebe kaže da se u muziku razumije bez greške. Prešao je nevjerovatan put do uspjeha i samim tim je pravi čovjek koji je mjerilo "X Factora", saopštili su organizatori. Za Huljića su kazali da je čovjek koji spaja cijeli region, te da o njegovoj stručnosti nema potrebe mnogo govoriti.

Joksimović, koji iza sebe ima zavidnu karijeru, ponovo će pokušati da jednog od članova svog tima dovede do pobjede, kao što mu je to uspjelo u prvoj sezoni, kada je pobijedio Daniel Kajmakoski, kojem je on bio mentor.

Tri voditelja

Voditelji nove sezone "X Factora" su Antonija Blaće, hrvatska voditeljka, Aleksandar Radojičić, srpski glumac, te Snežana Velkov, srpska voditeljka koja je i prošlogodišnje takmičenje učinila zanimljivijim svojim šalama i doskočicama.

"Jedva čekam da krene, ovo je najveći svjetski talent šou i ovo je san svakog voditelja. Iskustva imam, ali bez obzira, uzbuđenje je tu", kazala je Blaće.

Emina Jahović tražila previše

Iako je organizatorima oprostila što joj duguju honorar iz prošle sezone, pjevačica Emina Jahović, koja živi u Turskoj, ipak je odbila da ove godine bude član žirija. Razlog za to je što je produkcija "X Factora" odbila da  finansira njene "osnovne potrebe", kao što su frizer i šminker. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije