TV

Nova, mlada lica na ATV-u

Nova, mlada lica na ATV-u
Nova, mlada lica na ATV-u

Novi kulinarski šou iz produkcije ATV-a , pod nazivom "Luk ili Med", dobio je svoj voditeljski par.

Proteklog mjeseca objavljen je konkurs i održana audicija za voditelje novog zabavnog programa, na kojoj se među brojnim kandidatima izdvojilo dvoje mladih Banjalučana, Milana Domuzin i Dario Kalamanda.

Lijepa Milana oduvijek je sanjala da postane TV voditelj. Otkrila nam je  da obožava i zna da kuva pa je  posao koji spaja te dvije stvari bio logičan izbor. Mlada profesorka  italijanskog i srpskog jezika voli i da glumi, a dugi niz godina radila je na radiju. Ovaj kulinarski šou novi je izazov za nju pa je sa pozitivnom tremom juče snimila svoju prvu emisiju. 

U paru sa Milanom biće šarmantni Dario Kalamanda. Kako kaže, ne zna da kuva, ali se nada daće kroz ovaj posao i naučiti koju kulinarsku tajnu. Dario studira odnose s javnošću, ali se novinarstvom bavi od srednjoškolskih dana. Saznali smo i da voli dinamiku koju nose mediji i ovaj šou, ali da je jedan od razloga zbog kojih se prijavio na audiciju za voditelja ove emisije njegova znatiželja. Uvijek ga je zanimalo šta se desi sa hranom koju pripreme takmičari i da li je stvarno spremaju.

Uskoro ćemo saznati da li se Dario riješio nedoumica u vezi s pripremom hrane, ali i vidjeti kako se ovaj voditeljski par snašao u novim ulogama i ko su to takmičari novog kulinarskog šoua na programu ATV-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije