TV

Nove hit serije i filmovi u ponudi Open IPTV

Nove hit serije i filmovi u ponudi Open IPTV
Nove hit serije i filmovi u ponudi Open IPTV

Uz open IPTV iskusite budućnost televizije sa uslugama pauziranja, premotavanja, snimanja i gledanja propuštenog sadržaja, a pored toga ne propustite i zanimljive sadržaje koje vam ovaj put preporučujemo.

Ne propustite novu sezonu dramske hit-serije na HBO-u „Peni Dredful II“, od kreatora Džona Logana, tri puta nominovanog za oskara u kojoj igraju Džoš Hartnet, Timoti Dalton i Eva Grin. Serija će se emitovati od29. maja, petkom u 21.05 časna HBO-u.  

„Peni Dredful“ je već sa prvom sezonom zasluženo proglašena hit-serijom. Ovaj fantastični psihološki triler, u kojem se neki od najstrašnijih književnih likova –dr Frankenštajn i njegovostvorenje, Dorijan Grej, kao i legendarni likovi iz romana „Drakula“ – sukobavljaju i vrebaju iz mračnih ulica viktorijanskog Londona, smješten je u 1891. godinu.

HBO nam donosi i triler “Bezdobrihnamjera”, koji je na programu u subotu, 23.5.2015. godine u 20.05 časova. RežiserSem Miler nam dočarava priču o Teri, odanoj supruzi i požrtvovanoj majci koja vodi idealan život u predgrađu Atlante. Međutim, na njenim vratima se pojavljuje Kolin, šarmantni ali opasn i odbjegli osuđenik, tvrdeći da ima problem sa automobilom. Teri mu nud i telefon da pozove pomoć i tu nastaje zaplet.

Prošlo je sto godina od početka Prvog svjetskog rata, a istorija tog sukoba se još ispisuje. U Belgiji se nalazi mjesto u kom se dokazi ne prikupljaju u prašnjavim arhivama, već iz zemljena kojoj su se vojnici borili i na kojoj su poginuli. Više od osam mjesecie kipa Bi-Bi-Sija je provela u belgijskom gradu Mesenu, na jednom od najvećih bojnih polja. Pogledajte dokumentarnu seriju od dvije epizode Prvi svjetski rat –Tuneli smrti– Veliko iskopavanje, na programu RTRS-a od 26.5.  utorkom u 13.05časova

TV CINEMAX uponedjeljak, 25.5.u 20.00 časova, prikazuje komediju „Doajeni pozorišta“. Tri starija glumca pokušavaju da se vrate na scenu radeći u putujućem pozorištu. Na zajedničkoj turneji je i hirovita glumica Karla Milo i očajni producent Šapiron, koji je svjestan da će šou biti katastrofalan.

TV Kanal ANIMAL PLANET od nedjelje 24. maja, u 18.15 časova počinje da emituje dokumentarnu seriju “Priroda Pirinejskog poluostrva”.

Na Pirinejskom poluostrvu pejsaž varira od šuma sličnih džunglama do najsuvljih pustinja.

Na sjeveru se naziru snijegom pokrivene planine Pirineja, a na jugu se nalaze ravnice.

Ovo je Španija,divlja i punaživota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije