TV

Novi Android inspiran otiscima tinte i bicikl koji nemoguće ukrasti

Novi Android inspiran otiscima tinte i bicikl koji nemoguće ukrasti
Novi Android inspiran otiscima tinte i bicikl koji nemoguće ukrasti

Najnovije izdanje "m:agazina" u svojoj petnaestoj epizodi, koja će biti emitovana u subotu, 4. oktobra, u dobro poznatom terminu od 16.15, donosi najsvježije informacije i vijesti iz svijeta komunikacija, a tu su takođe i nezaobilazni zabavni sadržaji i vijesti iz svijeta tehnologije.

Jedan od najiščekivanijih noviteta svakako je Android L operativni sistem, koji se privlači ogromnu pažnju korisnika i kritičara, premda se još uvijek nije pojavio na tržištu, a takođe ostaje i misterija značenja slova "L". Ono što je sasvim izvjesno je da će nova verzija Androida predstaviti bitne vizuelne zahvate, a u prilog tome govorii informacija da je izgled novog Androida L inspirisan najobičnijim otiscima tinte na papiru.

Bicikl predstavlja jedno od najpopularnijih prevoznih sredstava, jednako među onima koji uživaju da ga voze, ali i među lopovima, koji sa punim pravom smatraju da je ovog dvotočkaša veoma lako ukrasti neopreznim vlasnicima. Tri čileanska studenta razvila su sistem koji će napokon tome stati u kraj, a kako to izgleda vidjećete ako u subotu budete sa nama.

Početkom mjeseca u središtu pažnje svijeta komunikacija bio je Berlin, a u ovoj epizodi moći ćete pogledati kako je izgledalo dugo očekivano predstavljanje Samsungovog Note uređaja broj 4, ali i drugih uređaja.

Kao i svaki prethodni put, kroz 20 minuta emisije vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će vam, pored navedenih, predstaviti još mnoge zanimljive i zabavne teme.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije