TV

Open IPTV: Predstavljamo vam Travel Channel

Open IPTV: Predstavljamo vam Travel Channel
Open IPTV: Predstavljamo vam Travel Channel

U Open IPTV osnovnom paketu ne propustite zanimljive sadržaje koje vam donosi Travel Channel. Do kraja avgusta vas očekuju još dvije premijere, ali i veliki broj već dobro poznatih avanturističkih, edukativnih, gastronomskih i mnogih drugih specijalizovanih emisija.

Mi vam ovaj mjesec posebno preporučujemo emisije:

 

Put začina Šejna Dilije

Na programu utorkom u 20:00

Moraćete dobrano da se potrudite da nađete kuvara koji je više posvećen ideji “gostoljubivosti” od Šejna, koji je čak i tetovirao tu riječ na svojoj nadlaktici. A njegove tetovaže “Fortis et Hospitalis” ili “Snaga i gostoprimstvo” nije samo umjetnost na koži, to je Dilijev porodični slogan, prenijet iz Australije kada je Šejnov otac emigrirao sa Malte 1970. godine. To je takođe osnovni princip koji Šejn prati u svom privatnom i poslovnom životu. Porodica je osnov Šejnovog bitstvovanja i njegov nagrađeni restoran u Melburnu je nazvan po njegovoj supruzi “Maha”. Tu on kombinuje maltežansko kulinarsko iskustvo koje mu je prenijeto u porodici zajedno sa kompleksnom libanskom kuhinjom, prenijetu od roditelja njegove supruge i ponovo osmišljen svojim osobenim čulom. Šejn želi da istražuje I pomijera granice radije nego da sjedi na lovorikama. On odlazi na Maltu, Liban, Irak i Tursku na svoj kulinarski pohod kako bi pratio neke od najstarijih preživjelih recepata na Zemlji. Inspiraciju nalazi u ruralnim i savremenim regionalnim kuhinjama ljudi koje upoznaje, Šejn se zatim vraća u kuhinju u Melburnu da utisne svoj pečat na neke drevne i veoma uticajne kulinarske tradicije.

 

Putovanja sa Bondi Vet

Premijera u nedjelju 17. avgusta u 18:30

Poznat skoro kao i legendarna australijska surf plaža, doktor Kris Braun je harizmatični ljubitelj životinja poznat milionima gledalaca kao Bondi Vet. Ali sada ovaj vrijedni veterinar odlazi na veoma zaslužen odmor, zatvara operacionu salu i odlazi da istraži neke od najlepših i najbizarnijih mijesta na svijetu. Ali ne može se veterinar držati podalje od svoje strasti, barem ne dugo, tako da su “lokalci” sa kojima će se družiti – ludi majmuni u Japanu, tigrovi na Tajlandu i najveće ajkule na svijetu u Australiji. Krisova ljubav prema prirodi kombinovana sa njegovom neumornom vedrom naravi, koju ne može da uzdrma ni gomila majmuna koji čupaju, čini ga apsolutno savršenim putnikom.

 

Igraj Ameriko

Dvostruka premijera u srijedu 27. avgusta u 20:00

Bivši prevarant Sal Pjaćente sigurno zna kako da igra igru. Sal je krenuo drugim putem, pretvorivši se od prevaranta u konsultanta kazina, i zbog toga je čovjek koji zna najbolje strategije da pobijedi vjerovatnoću. Od karnevala, sajmova i šibicarenja do barova i arkadnih igara, Sal otkriva tajne iza pobjede. Putujući širom Amerike, on pruža zapanjujuć pogled u to kako se vjerovatnoća okreće protiv igrača, ali i kako – ukoliko mu se pruži prava strategija - igrač može da trijumfuje. Bez obzira koja je igra, bez obzira na ulog, Sal je tu da vam pomogne da pobijedite. Igrajmo!

 

Ovo je samo dio onog što vam Travel Channel pruža 24 časa dnevno. Uživajte u emisijama i otputujte sa Travelom i Open IPTV-jem na svoju destinaciju iz snova.

Travel Chanel dostupan je svim Open IPTV korisnicima u osnovnom paketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije