TV

Pametne minđuše i projekat življenja tuđeg života

Pametne minđuše i projekat življenja tuđeg života
Pametne minđuše i projekat življenja tuđeg života

Trideseto izdanje emisije m:agazin biće emitovano danas u 16.15 časova na ATV-u, a od svih tema kojima će se ovaj put baviti, posebno bismo izdvojili prilog o potpuno neobičnim pametnih nosivim uređajima.

Ovoga puta minđuše postaju pametne, pa 2015. godine na tržište stiže nakit koji neće samo ukrašavati i uljepšavati, nego će biti i prilično koristan. U stalnom kontaktu sa kožom minđuša je u stanju da prenese mnoge korisne informacije. Na tržištu su već dostupni konkurenti u vidu narukvice, međutim jedna kanadska firma dosjetila se da bi informacija treba biti bliža čulu sluha i sprovela je u djelo.

Biće riječi i o projektu življenja tuđeg života pomoću tehnologije, a ideja je da se na jesen kroz Oculus Rift VR naočale, u periodu od 28 dana, isključite iz svog života i uđete u tuđi svijet i tuđu intimu.

Sa vama će i u ovom izdanju emisije biti Jelena Babić i Brankica Stojanović koje će se potruditi da 20 minuta prođe u znaku zabave i zanimljivosti, a one će vam takođe pokazati kako je izgledao ovogodišnji Zimzograd u Banjaluci i zašto je m:tel kugla bila omiljeni dio dešavanja.

Ukoliko vi imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije