TV

Pronađite svoj omiljeni TV kanal uz Open IPTV

Pronađite svoj omiljeni TV kanal uz Open IPTV
Pronađite svoj omiljeni TV kanal uz Open IPTV

Uz više od 140 digitalnih TV kanala koje možete pronaći u ponudi Open IPTV-a, svakodnevno uživajte u raznovrsnom programu.

U širokoj lepezi televizijske ponude svako može da pronađe ono što mu najviše prija u hladnim februarskim danima.

Televizijski kanal Cinemax preporučuje još jednu subotnju megapremijeru. Ovaj put sa Denzelom Vošingtonom u dramskom ostvarenju "Let". Pilot spasava skoro sve putnike u svom pokvarenom avionu koji se na kraju srušio, ali istraga nesreće otkriva nešto uznemirujuće. U filmu igraju još i Džon Gudman, Keli Rajli, Brus Grinvud, a režiju potpisuje Oskarom nagrađen reditelj Robert Zemekis. Film "Let" je na programu 14. februara u 22.55.

U subotu, 14. februara, sa početkom u 20.05, na TV kanalu HBO ne propustite biografsku dramu "Ubij svoje najdraže". Ovo je zapravo neispričana priča o ubistvu koje je 1944. spojilo mladog Alena Ginsberga, Džeka Keruaka i Vilijama Barouza na Univerzitetu Kolumbija i koje je pokrenulo niz događaja koji će dovesti do "bit" revolucije. Režiju potpisuje Džon Krokidas, a glavne uloge tumače Danijel Redklif, Ben Foster i Džek Hjuston.

Na istom kanalu i u istom terminu, samo u utorak, 17. februara, pogledajte jedan od najboljih holivudskih akcionih filmskih ostvarenja - "Posljednji osvetnik". U filmu smještenom u doba prohibicije u Teksasu, plaćeni ubica se upliće u sukob između dvije bande gangstera oko prodaje alkohola. On na kraju uspije da izmanipuliše obje strane i svima održi lekciju. Režiju potpisuje Volter Hil, a igraju Brus Vilis, Brus Dern i Kristofer Voken.

U četvrtak, 19. februara, National Geographic Channel emituje premijeru šeste sezone serije "Narko biznis". U seriji ćemo spoznati o neograničenom pristupu promjenljivom, šokantnom i ekstremnom svijetu narko biznisa. U šestoj sezoni biće istraženo sve - od dilovanja turistima do opasnosti sintetičkih zamjenskih droga.

Budite i dalje uz najbolji TV program koji vam omogućuje Open IPTV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije