TV

Seks na Farmi: Stanija i Ekrem vodili ljubav u štali, prijeti im izbacivanje iz rijalitija

Seks na Farmi: Stanija i Ekrem vodili ljubav u štali, prijeti im izbacivanje iz rijalitija
Seks na Farmi: Stanija i Ekrem vodili ljubav u štali, prijeti im izbacivanje iz rijalitija

Najintrigantniji učesnici ovogodišnjeg serijala rijalitija "Farma" – Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević imali su seksualni odnos i to, ni manje, ni više, nego u štali imanja u Lisovićima. Kako ekskluzivno saznaje Telegraf, starleta je na seks pristala nakon brojnih navaljivanja kontroverznog pjevača, a za sve je kriv alkohol. Stanija i Ekrem su vodili ljubav u prostoriji koja takođe ima kamere, ali su prije samog čina pokrili kamere peškirima, zbog čega im prijeti diskvalifikacija iz šoua.

"Stanija i Ekrem su imali seks jutros oko pola 3, a ekipa iz produkcije ih je na delu uhvatila nešto pre 3, u trenutku dok su već "završavali posao", kaže izvor Telegrafa iz "Zadruge Farme", koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

"Njih dvoje su malo više popili noćas, Ekrem je uporno navaljivao da imaju seks, ona je odbijala, a u jednom trenutku pjevač je starletu odveo do štale pod izgovorom da mu nešto pomogne. Čim su ušli u sobu u kojoj spavaju sluge navalio je na nju, krenuo da je skida, a Stanija se nije branila. U jednom trenutku su peškirima pokrili kamere i samo se na bubicama-mikrofonima moglo čuti da su u ljubavnom zanosu. Kad je naša reporterska ekipa stigla u štalu, zatekla je Ekrema na Staniji. Odmah su se pravili da je samo šala u pitanju, ali su bili polugoli. Zbog činjenice da su prekršili jedno od osnovnih pravila emisije – pokrivanja kamere, prijeti im diskvalifikacija", zaključuje sagovornik Telegrafa.

Očekuje se da snimak i audio dokaz seksa na "Farmi" večeras bude objavljen na Televiziji "Pink".

Mnogi čitaoci portala Telegraf.rs u komentarima su uglavnom pisali da je riječ o prvoaprilskoj šali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije