TV

Tinka Milinović dobila ulogu u tv drami "Plastic"

Tinka Milinović dobila ulogu u tv drami "Plastic"
Tinka Milinović dobila ulogu u tv drami "Plastic"

Poznata tv voditeljka, operska pjevačica i književnica iz BiH Tinka Milinović, koja već nekoliko godina živi i radi u Los Anđelesu (SAD), dobila je ulogu u tv pilot emisiji "Plastic", za koju su zainteresovane poznate televizijske kuće HBO i Showtime.

Tinka Milinović je utjelovila lik žene gradonačelnika, proračunate zavodnice koja učestvuje s mužem u zločestim namjerama.

Radi se o komediji-drami koja prikazuje život četiri različite djevojke, prijateljice u 20-im godinama, i njihov uzbudljiv život u Los Anđelesu. Tematski podsjeća na serijale "Seks i grad" i "Californication".

Ime serijala služi kao metafora koja ukazuje na to da je u Los Anđelesu sve često lažno i plastično i da se sve da reciklirati i ponovno upotrijebiti, pa čak i ljudi.

Milinovićeva vodi portal TheThinkaShow.com te radi dokumentarni rijaliti "The Tinka Show". Autor je bestselera "The Success Secret" koji je napisala u saradnji s Džekom Kenfildom, piše Klix.

Bavi se i muzikom. Nastupala je na brojnim festivalima, te se pojavila na Eurosongu 2006. godine s pjesmom najnagrađivanijeg kompozitora ESC Ralfa Zigla. Tada je predstavljala Švajcarsku sa grupom solista "Six4One".

Osim što se bavi operskim pjevanjem radila je i kao pedagog solo pjevanja i kao lični asistent dirigenta Džonatana Šefera u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije