TV

"Veronika Mars" stiže na HBO

"Veronika Mars" stiže na HBO
"Veronika Mars" stiže na HBO

„Veronika Mars“ na HBO stiže 3. maja u 20.05 časova.

Godinama nakon što je prestala da se bavi poslom privatnog detektiva, Veronika Mars (Kristen Bel) se vraća u rodni grad, baš u vrijeme godišnjice mature, da bi pomogla staroj ljubavi Loganu (Džejson Doring), koji je umiješan u misteriozno ubistvo. Tako se sve komplikuje u ovoj krim-drami Roba Tomasa, snimljenoj prošle godine.

Već 5.5.2015, u 20.05 časova, takođe na kanalu HBO nam stiže još jedno mega filmsko ostvarenje „Posljednji kralj Škotske“. Film je dobitnik prestižnog „Oskara“, a riječ je o biografskoj drami, odnosno snažnom trileru koji dočarava život u Ugandi pod ludačkom vladavinom Idi Amina. Režija: Kevin Makdonald, a igraju Forest Vitaker, Džejms Makavoj, Keri Vašington i drugi.

TV CINEMAX po običaju prikazuje filmove iz serije svjetskih kinematografskih ostvarenja. Ovaj put je to drama „Idi i ostani“, u nedjelju, 3.5. sa početkom u 20.00 časova. Pratićemo sudbinu troje tinejdžera koji traže azil u Velikoj Britaniji, ostavljajući za sobom sve i nadajući se boljem životu. Pošto je njihov izbjeglički status neizvjestan, moraju da se suoče sa nemilosrdnim sistemom koji će na kraju odlučiti o njihovoj sudbini.

Sjajni holivudski glumački dvojac Sigurni Viver i Alan Rikman, u režiji Dina Parisota zakazuju nam za petak. 8.5.2015. godine na kanalu TV CINEMAX, u 20.00 časova, u sekciji Klasici današnjice, druženje uz film „Galaktička pustolovina“. Ova komedija sa elementima naučne fantastike donosi priču o posadi svemirskog broda „Zaštitnik“, koja je pune četiri godine provela na uzbudljivoj misiji u svemiru-a onda je otkazana njihova TV serija. Poslije 20 godina, vanzemaljci u nevolji pozvali su glumačku ekipu da im pomogne da pobijede u ratu.

Utorak, 5. maj 2015. godine u 21.55 časova na kanalu National Geographic možete pogledati premijerno izdanje nove sezone dokumentarne serije „Živi slobodan ili umri“. Pratićemo pet modernih pionira koji žive od zemlje koju vole, isto kao što su ljudi radili prije dvjesta godina. Gledaćemo borbu i pobjede jedne od najinteresantnijih američkih supkultura.

I ne zaboravite, da je i dalje u toku m:tel Open akcija za sve one koji postanu novi korisnici Open IPTV paketa, objedine svoje već postojeće m:tel usluge u neki od Open IPTV paketa, ili obnove ugovor za svoj Open IPTV paket.Svima njima m:tel do kraja 2015. godine poklanja sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 programa.   

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije