TV

"X Factor" stigao i u Banjaluku

"X Factor" stigao i u Banjaluku
"X Factor" stigao i u Banjaluku

BANJALUKA - Predaudicija za muzički spektakl "X Factor Adria", održana juče u zgradi Radio-televizije Republike Srpske, okupila je nekoliko stotina kandidata iz Banjaluke, ali i obližnjih gradova, koji smatraju da imaju "X faktor".

Iako u takmičenju učestvuju stariji od 14 godina, najveći broj prijavljenih činili su predstavnici mlađe populacije, ali došli su i nešto stariji sugrađani da pokažu svoj muzički talenat.

Dan je protekao u raspjevanoj i prijateljskoj atmosferi. RTRS, kao domaćin, upriličio je druženje sa zvijezdama prošlog serijala, pa su tako tek prijavljeni kandidati mogli da dobiju dobar savjet od Lukijana Ivanovića, Vanje Mišić i Maida Hećimovića.

Gledaoci RTRS-a tokom cijelog dana bili su u prilici da uživo prate dešavanja sa predaudicije.

I dok kandidati predaudicije očekuju rezultate, produkcija "X Factor Adria" nastavlja potragu za regionalnom muzičkom zvijezdom. Već sutra su u Sarajevu, a nakon toga slijede Novi Sad i Beograd. Po završetku predaudicija, produkcija će telefonski obavijestiti kandidate koji su prošli u naredni krug takmičenja.

Radio-televizija Republike Srpske, kao partner produkcijske kuće "Connect Live Media", uveliko se priprema za početak emitovanja velikog muzičkog spektakla "X Factor Adria", 22. marta. Procjenjuje se da će šou pratiti više od 18 miliona gledalaca u regionu.

Najtalentovanije učesnike očekuju prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije