TV

Za pravu ljubav isplati se ići i na selo

Za pravu ljubav isplati se ići i na selo
Za pravu ljubav isplati se ići i na selo

Dokumentarna sapunica RTL Televizije Hrvatska, osmišljena prema formatu poznate medijske kuće Fremantle Media, ulazi u svoju petu sezonu.

Ljubav se s uzavrelog asfalta vraća na zelena prostranstva sela i pruža mogućnost zaljubljivanja kako muškarcima tako i ženama. Naime, i ove sezone među farmerima će se pronaći i "farmerice" za čiju će se naklonost boriti momci iz čitave regije.

U četiri sezone emitovanja "Ljubav je na selu" ostvarile su se nebrojene ljubavne veze, proslavila velelepna vjenčanja, a brakovi okrunili djecom!

Usamljena farmerska srca ove godine pronašli smo na svim krajevima Hrvatske, pa je ovo idealna prilika da se već sada prijavite u emisiju i pronađete svoju srodnu dušu.

Svi oni koji su spremni na ljubavnu avanturu svog života, svoju fotografiju i pismo prijave mogu poslati putem e-maila na adresu: [email protected] ili [email protected].

Takođe, prijave mogu biti i telefonske i to na broj 060 505 500 ili na mobilni 0038599 5307 823, a prijaviti se mogu žene u rasponu od 20 do 50 godina starosti koje nisu u braku ili vezi, vole prirodu, druženja i putovanja i spremne su za nove simpatije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije