TV

Za svojih 18 ATV poklanja gledaocima kulinarski šou

Za svojih 18 ATV poklanja gledaocima kulinarski šou
Za svojih 18 ATV poklanja gledaocima kulinarski šou

Obilježavanje 18 godina postojanja ATV je započela prošle subote tako što je premijerno prikazala prvu emisiju novog kulinarskog šou programa “Luk ili med”.

Novi šou donio je osvježenje i iznenađenja na male ekrane. Jedno od iznenađenja su učesnici, tj. takmičarske ekipe koje se sastoje od poznatih voditelja ove televizije.  Podjeljeni u dvije ekipe ATV lica će tokom ovog zabavnog serijala pokazati svoja umijeća u kuhinji.

U timu luka nalaze se Marin Marinković, Milijana Kos, Igor Požgaj, Dijana Radulj, Andrej Knežević i Zorica Petković dok ekipu meda čine Predrag Ćurković, Bojana Kelečević, Nenad Knežević, Vedran Škoro, Tatjana Trninić, Darko Dragičević i Davor Stanković.

Za ocjenjivanje spretnosti takmičara, izgleda i ukusa jela, ali i za pomoć pri pripremi zadužen je žiri. Profesionalni kuvar Predrag Tošić Peđa i muzička legenda, kompozitor, kantautor i najveći gurman na estradi Miroslav Janjanin Miro. Pomoć pri izboru pobjednika pružiće ljudi koji su navikli da pomažu drugima, po četiri člana specijalnog degustacijskog žirija, koji će se mijenjati u svakoj emisiji..

Kao kuvari ekipe luka u prvoj emisiji pojavili su se šefica kuhinje Milijana Kos i njeni pomoćnici Zorica Petković i Andrej Knežević, dok su žute boje meda branili Nenad Knežević kao šef kuhinje, sa pomagačima Bojanom Kelečević i Predragom Ćurkovićem. Zadatak obje ekipe bio je da pripreme punjeni pileći file na pireu od celera i kruške i kao prilog laganu proljetnu salatu. Izvrsni novinari pokazali su zavidno znanje i u kuhinji.

Prošle sedmice sa savršeno pripremljenom punjenom piletinom  pobjedu je odnijela ekipa luka. Ove subote ekipe kuvaju jelo po sopstvenom izboru. Neke nove recepte saznaćemo u narednom izdanju emisije “Luk ili med”. A da li će ekipa meda uspjeti da osmisli pobjedničko jelo, ili će ekipa luka povećati svoju bodovnu prednost otkrićete u subotu navče. Jedno je sigurno, dobra zabava vas očekuje od 20:00 na programu ATV-a!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije