TV

Završene predaudicije u cijelom regionu, slijede nastupi pred žirijem i publikom

Završene predaudicije u cijelom regionu, slijede nastupi pred žirijem i publikom
Završene predaudicije u cijelom regionu, slijede nastupi pred žirijem i publikom

Ovog vikenda završene su predaudicije za novu sezonu najpopularnijeg pjevačkog šou programa na Balkanu "X Factor Adria", čije emitovanje počinje uskoro u čak pet zemalja regiona.

Predaudicije su održane u osam gradova, a interesovanje je prevazišlo očekivanja organizatora. Nakon što produkcija izabere najkvalitetnije kandidate iz cijelog regiona, slijede nastupi pred publikom i regionalnim žirijem, čija ćemo imena saznati uskoro.

"Stručna komisija obišla je Skoplje, Podgoricu, Split, Zagreb, Sarajevo, Banjaluku, Novi Sad, a ovog vikenda završena je i trodnevna predaudicija u Beogradu. Prezadovoljni smo, predaudicije je ukupno posjetilo 11.568 ljudi, a kvalitet takmičara je prevazišao naša očekivanja. Činjenica da je i prošlogodišnji šou bio veoma popularan, pokazuje nam i zapažanje da su se ovogodišnji kandidati na pravi način pripremili za predaudiciju, budući da znaju o kakvom tv formatu je riječ. Produkcija će imati težak zadatak da selektuje najbolje kandidate, koji će potom nastupiti pred žirijem i publikom. Učešće u žiriju prestižna je stvar u svim zemljama u kojima se ovaj šou prikazuje, a imena članova žirija biće objavljena uskoro", poručuje Milena Popović, portparol produkcije Connect Live Media.

U novoj sezoni X Factor Adria očekuje nas veliki broj novosti, budući da je šou konačno dobio regionalni karakter.

"X Factor Adria" biće emitovan u čak pet zemalja regiona: u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

Radio - televizija Republike Srpske uveliko se priprema za početak emitovanja X Factora Adria.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije