TV

Zvučnici koji levitiraju i roboti koji slažu knjige u biblioteci

Zvučnici koji levitiraju i roboti koji slažu knjige u biblioteci
Zvučnici koji levitiraju i roboti koji slažu knjige u biblioteci

Trinaesto izdanje emisije "m:agazin" biće emitovano danas u 16.15 na ATV-u, a od svih tema kojima ćemo se ovaj put baviti posebno bismo izdvojili prilog o robotu koji sortira knjige u biblioteci.

Njegov zadatak je da pomogne bibliotekarima u organizaciji, pronalaženju i slaganju preko 300.000 knjiga biblioteke u Sidneju. Kako izgleda, vidjećete ako budete s nama u subotu.

Pored knjiškog robota, zanimljiva priča biće i o zvučnicima koji levitiraju, vrituelnom putovanju kroz tijelo koje će značajno unaprijediti medicinu, softveru koji će omogućiti slijepim ljudima da se lakše snalaze u prodavnicama... I to, naravno, nije sve. Najbolje smo otavili da otkrijete sami u subotu na ATV-u.

Sa vama će i u ovom izdanju biti Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da 20 minuta prođe u znaku zabave i zanimljivosti, ali će vam takođe i predstaviti TV izvještaj sa nedavno održane promocije emisije u Banjaluci.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije