TV

m:tel i Open IPTV preporučuju filmove i serije

m:tel i Open IPTV preporučuju filmove i serije
m:tel i Open IPTV preporučuju filmove i serije

"Rej Donovan II", naslov je fantastične kriminalističke dramske serije čiju 10. epizodu preporučujemo za ponedjeljak, 1. decembra, sa početkom u 20.05 na TV kanalu HBO.

U dramskoj seriji Liv Šrajber igra glavnu ulogu čovjeka koji rješava probleme gradske elite. Bolje rečeno, obavlja prljave poslove za moćne ljude Los Anđelesa. U filmu graju još Paula Malkomson, Edi Marsan, Stiven Bauer... Režija: Mihael Upendal.

Na istom kanalu, samo dan kasnije, u utorak, 2. decembra u 20.05 na programu je drama "Dva života". Dramu su režirali Džordž Mas i Judit Kaufman. Igraju Liv Ulman, Sven Nordin, Džulijen Keler i drugi. Radnja filma smještena je u Evropi, 1990. Ketrin, kćerka Norvežanke i njemačkog okupacionog vojnika, obrazovana u Istočnoj Njemačkoj i nastanjena u Norveškoj, otkriva da joj je srećan porodični život narušen kada odbije da svjedoči o vremenu kad je bila "dijete rata".

HBO COMEDY, četvrtak, 4. decembra: Vrijeme je za komediju. Ovaj put "Porodica Miler" u 20.30. U ovoj komediji Džejson Sudeikis glumi sitnog dilera droge. Kada ga napadnu neki huligani koji mu ukradu novac i ušteđevinu, on formira lažnu porodicu kako bi prebacio veliku pošiljku narkotika u SAD iz Meksika. Pored Sudeikisa, igraju još i Dženifer Aniston, Ema Roberts, Ed Helms i drugi.

Glumačka postava koju predvode Stiv MekKvin i Džejms Kobern, a u režiji Donalda Sigela, više su nego dovoljan razlog da pogledamo vrhunsku ratnu dramu "Pakao je za heroje", koja je na programu 1. decembra u 20 časova na TV kanalu CINEMAX. U plamenu bitke tokom Drugog svjetskog rata četa vojnika se našla u nezavidnoj situaciji da, brojčano nadjačani, moraju da se odupru nacističkoj ofanzivi na važne savezničke položaje. Moraju zavarati Nijemce i tako kupiti vrijeme, održati liniju fronta i spasiti vlastite živote...

Na istom kanalu u četvrtak, 4. decembra, u 20 časova pogledajte film "Mendela, dug put do slobode". U ovoj biografskoj drami opisana je životna priča Nelsona Mendele. U ovoj adaptaciji autobiografije južnoafričkog vođe potanko su opisane njegove rane godine, obrazovanje, 27 godina zatvora, i na kraju, visoka državna funkcija i obnova do juče podijeljene zemlje. Glavne uloge su dodijeljene Idrisu Elbi i Naomi Harisu.

Kanali HBO, HBO Comedy i Cinemax dostupni su svim Open korisnicima u dodatnim IPTV paketima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije