Zanimljivosti

Astrološki vodič za svekrve: Čuvajte se svekrve Ovna, sa Djevicom ćete lako izaći na kraj

Astrološki vodič za svekrve: Čuvajte se svekrve Ovna,  sa Djevicom ćete lako izaći na kraj
Astrološki vodič za svekrve: Čuvajte se svekrve Ovna, sa Djevicom ćete lako izaći na kraj

Svekrva, naravno, nije zla vještica, ali je dobro znati njene karakteristike kako bi se na najbolji način izbjegli sukobi koji su u većini slučajeva neizbježni.

Nisu sve svekrve iste

U tom slučaju astrologija daje savjete za najbolje načine ophođenja i ponašanja, kao astrološki vodič za njenu ličnost.

Svekrva OVAN: U trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osjećaćete se kao vojnik kome se približava general. U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš lični život, ali ne dozvolite da vas to zavara, zanima je više nego što možete da zamislite. Kuvanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin “pati” zbog vaše kuhinje. Ona je impulsivna i voli u svemu da bude gazda, ne samo učesnik. Zato je važno suprotstaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve .

Svekrva BIK: Ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsjetiće vas na svoj zavjet – to će značiti da joj se nešto nije svidjelo. Možda je pomalo materijalista, ali će biti idealni savjetnik za vaše finansije. Manijakalno zahtjeva čistoću i red. Ukoliko želite da je odobrovoljite nekim poklonom neka bude naglasak na pažnji, a ne cijeni. Neće je toliko zanimati ljepota koliko sama vrijednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali djecu na čuvanje postoji “opasnost” da postanu razmažena i debela.

Svekrva BLIZANAC: Ukoliko na nju ostavite dobar utisak, to će biti kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumjeti jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, biće idealna za čuvanje djece jer posjeduje veliki osjećaj odgovornosti. Ima potrebu da se mješa u lični život svog sina jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi neće obavezno stati na njegovu stranu. Ne zato što vas jako voli, nego zbog njenog osjećaja pravednosti ili trenutnog raspoloženja.

Svekrva RAK: Ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju da lije krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene neprestane promjene raspoloženja čine je izuzetno razdražljivom. Ne pokušavajte da je lažete jer ima nevjerovatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno i jedinstveno jer će vas u suprotnom staviti na crnu listu. Pretjerano je osjetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj djeci i porodici.

Svekrva LAV: Ovakva svekrva i nije baš najsrećnija prilika. U vama će ujedno vidjeti i svoju konkurenciju pa nemojte očekivati riječi hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru s vama. Neprestano će kontrolisati vas, vašu kuću i svaki korak jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je što je odličan pedagog i uprkos velikoj ljubavi koju osjeća prema unučićima nikada ih neće razmaziti.

Svekrva DJEVICA: Ona je mnogo razumnija i jednostavnija od ostalih koje pokušavaju da se nametnu. Ključ za uspjeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista ulaziće u nju kao policajac i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva pa je dobro da joj tražite savjet kada su u pitanju finansije, to će definitivno ojačati vas odnos u budućnosti.

Svekrva VAGA: Ona će uvek biti vaša desna ruka, biće tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna i u kojima je nepotrebna, a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršaće kao najnježniji leptirić jer ona ne može da se nosi sa razmiricama. Uvijek će biti dobro raspoložena, a svoju će penziju trošiti na skupe poklone svojim unucima.

Svekrva ŠKORPIJA: U ovom slučaju je veliki faktor sreća. Svekrva Škorpija može da bude prava vještica i tiranin koja pogledom siječe svaku riječ i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voljeti ili vas jednostavno neće podnositi. U oba slučaja je važno da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i direktni jer to zaista poštuje. Ako pregrmite početak, vremenom ćete videti koliko je osećajna, pažljiva i koliko je u stanju da pruži podršku u svakoj situaciji.

Svekrva STRIJELAC: U ovakvoj situaciji, svekrva će biti potpuno odsutna. Smatra da njen sin nije više njena briga, nego vaša, tako da se uopšte neće mešati u vaš život. Pored nje ćete se osjećati opušteno, a budući da je zanima okultni svijet, možete s njom sjesti i zapaliti cigaretu, popiti kafu i pričati o astrologiji, kartama i gledanju u pasulj. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama.

Svekrva JARAC: Mješa se samo u finansije jer to je stvar koja je najviše okupira. Ostalo je pretjerano ne zanima ali voli da kuva, peče, štrika i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previše djecu na čuvanje jer će ih nevjerovatno razmaziti zbog svoje osjećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvijek biti tu, jer ga ima na gomili i uvijek će biti tu da vam da koristan savet.

Svekrva VODOLIJA: Ova svekrva kojoj je najveći cilj opšte dobro svijeta neće se skoro uopšte mješati u vaš brak. Biće zaokupljena članstvom u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udruženjima i crkvama. Ako joj ne budete parirali intelektualno manje će vas voljeti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko joj zatražite pomoć, stvoriće se odmah pored vas sa željom da vam pomogne. Unuke će uvijek učiti da imaju svoju nezavisnost i svoje mišljenje.

Svekrva RIBA: Neće vam izlaziti iz kuće, ali ne iz zle namjere, nego zato što ima potrebu da pomogne i osjeća se korisnom. Ključ uspjeha je da je vješto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se osjeća ugodno. Ova mala manipulacija biće od pomoć kod njenih čestih promjena raspoloženja, ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti pažljiva prema unucima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije