Zanimljivosti

Bakica iz dosade krala po dućanima

Bakica iz dosade krala po dućanima
Bakica iz dosade krala po dućanima

LONDON - Britanska baka, 76-godišnja June Humphreys, osuđena je na mjesec dana uslovne zatvorske kazne jer je četiri godine u kontinuitetu krala po dućanima "iz čiste dosade, piše u 'The Sentinel'.

Majka sedmero djece, krala je po supermarketima u županijama Staffordshire i Chesire. Naoružana kolicima za kupovinu, bakica je 'pelješila' dućane koji su poprilično udaljeni od mjesta stanovanja, a koristila je besplatnu autobusnu kartu za penzionere.

Kako bi 'ubila vrijeme', bakica je hodočastila po raznim dućanima, a među njezinim 'ulovom' su bile zastupljene čokoladice, kava, alkohol, odjeća za bebe pa čak i pumpica za dojenje.

Humphreys je priznala krivnju, a sud u sjevernom Staffordshireu ju je upozorio da to više ne čini, inače će završiti u zatvoru. Ona zna da to što je činila nije dobro. Glavni razlog je dosada, jer živi sama, objasnio je probacijski službenik.

Takođe je kazao da je kleptomanija usporediva s ovisnošću o heroinu. Baka mora platiti 45 funti sudskih troškova i 80 funti odštete za ukradenu robu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije