Zanimljivosti

Blizanci su skloni trošenje novca, a Ribe cigarete ne smatraju porokom

Blizanci su skloni trošenje novca, a Ribe cigarete ne smatraju porokom
Blizanci su skloni trošenje novca, a Ribe cigarete ne smatraju porokom

Pročitajte kojim porocima su skloni horoskopski znakovi.

Ovan

Kao vatreni znak, Ovan voli sve što se događa brzo pa rađe bira kratka pića poput viskija, rakije.

Prilično tvrdoglavi i veoma sebični pripadnici ovog znaka rade upravo ono što im se brani jer misle da će na taj način osvojiti slobodu. Cigarete su sastavni dio večernjeg izlaska pa se Ovan rijetko odriče tog zadovoljstva.

Bik

Prva asocijacija kada ugledate debelog kuhara koji obožava da jede je da je rođen u znaku Bika. Ovo su osobe čulnih zadovoljstava pa im je hrana i piće na prvom mjestu.

Za Bikove je ljubav neophodna pa ih sve što je vezano za nju tjera na poroke. Telefonski ili sajber seks kao i seksi priče su poroci koje Bikovi praktikuju ali samo uz pravog partnera.

Blizanci

Blizanci su skloni bježanju od stvarnosti pa ih privlače pornografski snimci ukoliko im je seksualnost jako izražena. U drugom slučaju mogu biti privučeni nekim virtualnim paralelnim svijetom u kojem će živjeti potpuno nov život.

Blizanci su skloni obožavanju određenih materijalnih stvari pa nije rijetkost da potroše ogromne svote novca na neku “glupost”.

Rak

Nikotin je sastavni dio vazduha neophodnog za normalno funkcionisanje čovječanstva po mišljenju pripadnika znaka Raka. Ove osobe jednostavno “jedu” cigarete.

Rak bi prestao da puši, ali bi to uticalo njegov fizički izgled. Rakovi imaju strast prema kupovini pa im programe poput “Top-Shopa” treba zabraniti.

Lav

Lav vjeruje da je na ovom svijetu sve dozvoljeno pa su aklohol, cigarete, droga, seks sastavni dio života. Vjeruju u svoju neuništivost pa im nedostaje discipline kada konzumiraju nezdravu hranu.

Vatrene znakove uzbuđuje sve što se dešava brzo pa Lav voli kockanje i iznenadne dobitke.

Djevica

Djevice su u prirodi perfekcionisti i njihove sklonosti su da tijelo dovedu do savršenstva. Mnogi od predstavnika ovog znaka su toliko opsjednuti svojim izgledom da kozumiraju ogromne količine vitamina. Djevice su sklone bježanju od stvarnosti u idealno savršen svijet pa se odaju opojnim drogama i tabletama.

Vaga

Vage imaju nevjerovatnu potrebu za trošenjem novca pa ukoliko im je kreditna kartica pri ruci neće odoljeti novim stvarčicama. Vole nikotin i cigarete su za njih statusni sibol. Često ostaju privržene skupocjenim cigaretama iako njihov budžet to ne trpi.

Vage privlači seks, pa kao vazdušni znak vole da gledaju.

Škorpija

Škorpije su nesumnjivo najstrastveniji znak horoskopa kada je seks u pitanju. Mogu biti toliko opsjednute određenom osobom da su spremne da ogromne količine novca potroše za pravljenje atmosfere za predigru. Zbog svoje usmjerenosti ka “cilju” sklone su varanju i mnogobrojnim aferama. Cigarete, alkohol i razni opijati su samo sredstvo za opuštenu atmosferu.

Strijelac

Još jedan vatreni znak u nizu koji zbog svoje izuzetne hrabrosti upada u raznorazne poroke. Strijelac voli putovanja pa je spreman da troši gomilu novca na te užitke.

Ukoliko mu finansijska situacija to ne dozvoljava, iz stvarnosti bježi uz pomoć filmova. Sklon je lažima i simuliranju bolesti kako bi izbjegao obaveze.

Ovaj znak voli cigarete i česta je pojava Strijelaca koji puše čitavog života.

Jarac

Jarac je opsjednut potrebom da u svemu bude prvi i najbolji pa se njegova opsesija pretvara u veliki porok. Ukoliko je opsesija sređivanje kuće ili dvorišta, temeljan, gotovo naučni pristup naizlgled običnim problemima odvešće ih u ekstreme, a samim tim ih natjerati da za neka idejna rješenja potroše gomilu novca.

Opterećeni svojim izgledom mogu patiti od anoreksije želeći da ostanu vitki i lijepi.

Vodolija

Vodolije posjeduju revolucionarni um koji nikada ne miruje. One vole sve da testiraju na sebi pa su često veliki avanturisti kada su u pitanju supstance koje inspirativno utiču na rad njihovog mozga. Privlači ih okultno pa im porok mogu biti čudni vjerski rituali za koje smatraju da im pružaju duhovni razvoj.

Ribe

Ribama vlada Neptun, a samim tim su njihovi poroci sve ono što ima veze sa alkoholom, drogama i supstancama koje utiču na mozak.

Mnoge Ribe mogu biti zavisnici mozgalica, misaonih igara, triler filmova, slagalica, ukrštenica…

Okrenute svom unutrašnjem razvoju posegnuće za inspiracijom u bilo kom obliku. Cigarete po mišljenju Riba ne spadaju u poroke, piše Fokus

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije