Zanimljivosti

Bogataši naručili sladoled od vijagre

Bogataši naručili sladoled od vijagre
Bogataši naručili sladoled od vijagre

BRISTOL - Kompanija "Lick me, I'm Delicious", koja se bavi proizvodnjom sladoleda, nedavno je dobila neobičnu narudžbu.

Firma iz Bristola napravila je poseban sladoled za ekskluzivnu zabavu na kojoj su se našli samo bogati i slavni. Njihov bogati klijent tražio je, naime, da naprave sladoled od vijagre, piše Index.hr.

U svakoj kuglici sladoleda bilo je 25 miligrama vijagre, a sladoled je imao okus šampanjca. Kompanija je inače specijalizovana za proizvodnju i prezentaciju neobičnih sladoleda.

Ne zna se ko je bogataš koji je želio ovaj sladoled jer je kompanija potpisala ugovor kojim garantuje da će on ostati anoniman.

"Jedino što vam mogu reći jeste da je ta osoba tražila da napravimo ovaj novi okus. Predložili smo da bi mogli izaći u javnost s tim, ali klijent je to odbio i složio se samo s time da ostane anoniman", rekao je čarli Hari, osnivač firme.

Prije dolaska na tajnu zabavu čarli je morao potpisati ugovor o povjerljivosti sa svim gostima, piše "Bristol Post".

"Jedino što smijem otkriti jest da se svima na zabavi svidio sladoled, imali su sjajnu reakciju. Na kraju su svi bili jako zadovoljni rezultatom", ispričao je.

Sam nije probao novi okus jer ga je bilo strah.

"Nikada nisam uzeo nešto takvo, ali upoznati sam s učincima", rekao je Čarli i dodao kako lizanje sladoleda od vijagre u poslovnom okruženju ne bi bilo profesionalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije