Zanimljivosti

Britanka se udala za samu sebe

Britanka se udala za samu sebe
Britanka se udala za samu sebe

Jednoj Britanki je toliko dozlogrdilo što je "single" da je odlučila da se uda sama za sebe, te je tako postala prva u Velikoj Britaniji koja je to uradila.

Grace Gelder sama sebe je zaprosila na jednoj klupi u parku, a organizirala je svadbu sa 50 gostiju.

Ova fotografkinja je kazala kako je bila sama šest godina i da je u tom periodu izgradila sjajan odnos sa sobom, tako da bi veza s nekim drugim bila gotovo nemoguća, piše Guardian.

Priznala je da ju je inspirisala pjesma Bjork pod nazivom "Isobel" i stihovima koji kažu "Zovem se Isobel, udata sam za samu sebe".

Grace je kupila vjenčanicu, prsten, naučila zavjete i na kraju se vjenčala u seoskoj kuću u ruralnom dijelu Devona pred sestrom i prijateljima, pri čemu je poljubila ogledalo, piše Fokus.

"Bilo je nekih komentara kako je ovaj moj potez suviše narcisoidan, da je to izjava ljubavi samom sebi. Međutim, meni su moji motivi sasvim prihvatljivi. Bila sam na putu ličnog razvoja koristeći meditaciju i ples za unapređenje samosvjesnosti. Kada sam izrekla zavjet osjetila sam kako sam uradila veliku stvar. To je više bilo kao obećanje samoj sebi da više riskiram bez obzira šta kaže srce " ispričala je Grace, koja nije odbacila mogućnost da se jednog dana uda za drugu osobu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije