Zanimljivosti

Dječak kažnjen jer nije došao na rođendan svog druga

Dječak kažnjen jer nije došao na rođendan svog druga
Dječak kažnjen jer nije došao na rođendan svog druga

Mediji širom svijeta objavili su bizarnu vijest gdje je jedna Engleskinja poslala kaznu roditeljima druga njenog sina u kojoj zahtjeva da joj plate 16 funti jer njihov sin nije došao na rođendan kod njenog djeteta.

Naime, petogodišnjem Aleksu Nešu iz Britanije, stigla je faktura u kojoj je zaprijećeno tužbom ukoliko njegovi roditelji ne isplate iznos od 16 funti jer nisu došli na rođendansku proslavu njenog mališana.

Iako su u početku bili uvjereni da se radi o šali, roditelji malog Aleksa su se ubrzo uvjerili da njegova majka zaista ozbiljna.

Nakon objave mnogih medija o ovom bizarnom događaju, povela se burna polemika po društvenim mrežama, piše Blic.

Aleksova majka odlučila je da kontaktira Čarlijevu mamu i pokuša da nađe rješenje za ovaj problem.

"Izvinila sam joj se zbog neprijatnosti, a ona mi je odgovorila da se jedino mi nalazimo u neprijatnoj situaciji jer moramo da joj platimo novac koji joj dugujemo i da će nam očitatiti lekciju",  priča Alekova majka i dodaje da je njen suprug pokušao i da direktno dođe do dotične gospođe, ali da ga je ona grubo dočekla uz pretnje da se ne smeju šaliti sa njom.

Majka malog Aleksa ne može da se načudi jer do sada nikada nije imala sličnih problema.

Gospođa Lorens se oglasila povodom događaja i rekla da su na pozivnici imali njen kontakt telefon, kao i elektronsku adresu i da su mogli da joj jave ako nisu mislili da dođu.

Ona je naime, izračunala da je za tu sumu njihovo dijete moglo da koristi igraonicu, da provede pola sata u specijalno iznajmljenom toboganu, pojede cio obrok, sladoled, žele i da dobije balon. A ona je sve to morala da plati, iako se dječak nije ni pojavio.

Aleksov otac je, kako kaže u šoku jer je jedan tako mali nesporazum eskalirao i poprimio ovakve razmjere.

On je objasnio da su pozivnicu za rođendan dobili pred Božić, te da je njihov sin u poslednjem trenutku odlučio da praznike provede sa svojim bakom i dekom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije